reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ahaaa kasiaj...gratulacje domyslam sie jak sie cieszysz:-)

kasia8118... szczerze to nie wiem co Ci napisac bo jedynie moge sie domyslac jak bardzo nie mozesz sie doczekac bo moja Victoria troszke sie pospieszyla wiec nie musialam budzic sie z dnia na dzien z mysla czy to dzis czy moze jeszcze nie:-(
ale dla pocieszenia to napisze ze to napewno juz blizej niz dalej:-p:-p:-p:-p

reklama
KASIA J-wow,gratuluje Ci strasznie:-):-):-)Ale jesteś szczęśliwa,co??
A powiedz kiedys juz Ci się pytałam o to,czy stosowałaś się do tej książki,napisałaś że tak pobierznie,więc moje pytanie brzmi ,do jakich punktów się odnosiłaś??/:-):-p;-)

SYLWIA -ja też dziękuje za gościnę????

KATIAN-oj chyba za dużo pracujesz ,że takie byki popełniasz na forum:-D:-D;-):-pWróć do kur domowych:-D:-D

MOJADZIDZIA-jak tam mama ????

NEFRETETE-a Ty jak dzisiaj???/

OLESKA-wiesz co ,dobrze mi wydepilowała,ale troche czułam się tam nie komfortowo,bo mogł tam każdy zaglądnąc,niby jest ściana ,ale żadnego parawanu ,nie ma:-)

Kasiaj Wow......GRATULACJE :-):-):-)ciesze sie razem z Toba.
Sylwia.m dzieki wielkie za goscine
i Wam oczywiście za mile spotkanko:tak:
Ja od godz w domciu ,ale odrazu sie zabralam za obiadek.
Nefretete Lepiej:confused:
Agaam Milo Was było poznac dziewczyny:tak:
Kasia1881 3maj sie kochana jeszce pare dni:tak:

kasia,j Wielkie Gratulacje:-).Doris78 no to teraz pewnie myślisz nad tym czy warto zaryzykowac i zrobic jeszcze jednego dzidziusia:-p?U mnie nic nowego mały wierci się na wszystkie strony.Czasem mam wrażenie że rękę wpycha mi pod żebra a noge nie powiem gdzie..:cool:.

KasiaJ gratulacje. Domyślam się że skoro masz dwóch chłopców to wskazana była 3 dziewczynka? :confused::confused::shocked2::shocked2::shocked2:
Kasia8118 pomyśl sobie, że to już bliżej niż dalej.
Sylwia co złego to nie my, a na pewno już nie ja.:tak::tak::tak::-)

hej dziewczyny
w koncu pisze, bo sumienie nie daje mi spokoju.czuje sie nie fair w stosunku do was:sorry2:. nie odzywalam sie dosc dlugo, ale to dlatego, ze przechodze jakis dziwny kryzys:-( jestem smutna,rozdrazniona,leniwa, zauwazylam ze coraz czesciej krzycze na nikole:zawstydzona/y::-(.zaczelam sie zatanawiac,czy to nie wplyw moich tabletek antykoncepcyjnych.bilam sie z myslami kilka dni i przeanalizowalam sytacje.w rok przytylam duzo,do tego te moje nastroje. postanowilam wymienic tabletki na implant. po rozmowie z lekarzem doszlam do wniosku ze moge sprobowac,choc obawiam sie najbardziej braku okresu-ale ona powiedzila ze to nie bedzie szkodzic mojemu organizmowi,sama nie wiem,ale podjelam decyje.doktoka powiedzila,ze jak cos bedzie nie tak to po pol roku wyjmujemy.mam implant w domu,ale na wszczepienie musze poczekac do 27.11:szok:
w zeszly piatek napisalam mega post-ale mi go wcielo:wściekła/y: malo tego, wczesniej czytalam post katin, ktora mowila ze wlasnie post jej wcielo-i pomyslalam sobie,ze ze mnie to szczesciara-bo mi sie to nigdy nie przydarzylo:blink: a tu psikus-wcielo mi mega post:szok::wściekła/y:.
mojadzidzia-strasznie mi przykro z powodu mamy.wszystko bedzie ok.napewno. jest z ciebie napewno bardzo dumna-ze ma tak opiekuncza corke
dominisia-witam na forum i sto lat dla synka
agaam-jak dobrze pamietam szukasz ciuszkow na chrzciny.powiem ci moje zdanie.piekna sukieneczke, i ubranko typowo na chrzest widzilam na halii kolo malego morrisona w centrum.jest tam pan(bard\zo mily)co ma ciuszki dzieciece.ciuszki sa extra.sama widzilam.szukalam sukienki dla nikoli na wesele.8funtow za wypasiona sukienke.byla ze mna eveli i sama widzila. duzo tansze niz na ebay'u.polecam.
sylwiam/justysiak-dziekuje za porady:tak:
nefretete-duzo zdrowka.widze ze ty tez masz szczesie do debili-tak jak ja:-(
kasia8118-hahah a ja codziennie sprawdzam forum i czekam kiedy napiszesz RODZE hahah

reklama
Do góry