hej dziewczyny
w koncu pisze, bo sumienie nie daje mi spokoju.czuje sie nie fair w stosunku do was

. nie odzywalam sie dosc dlugo, ale to dlatego, ze przechodze jakis dziwny kryzys:-( jestem smutna,rozdrazniona,leniwa, zauwazylam ze coraz czesciej krzycze na nikole

:-(.zaczelam sie zatanawiac,czy to nie wplyw moich tabletek antykoncepcyjnych.bilam sie z myslami kilka dni i przeanalizowalam sytacje.w rok przytylam duzo,do tego te moje nastroje. postanowilam wymienic tabletki na implant. po rozmowie z lekarzem doszlam do wniosku ze moge sprobowac,choc obawiam sie najbardziej braku okresu-ale ona powiedzila ze to nie bedzie szkodzic mojemu organizmowi,sama nie wiem,ale podjelam decyje.doktoka powiedzila,ze jak cos bedzie nie tak to po pol roku wyjmujemy.mam implant w domu,ale na wszczepienie musze poczekac do 27.11

w zeszly piatek napisalam mega post-ale mi go wcielo

malo tego, wczesniej czytalam post katin, ktora mowila ze wlasnie post jej wcielo-i pomyslalam sobie,ze ze mnie to szczesciara-bo mi sie to nigdy nie przydarzylo

a tu psikus-wcielo mi mega post

.
mojadzidzia-strasznie mi przykro z powodu mamy.wszystko bedzie ok.napewno. jest z ciebie napewno bardzo dumna-ze ma tak opiekuncza corke
dominisia-witam na forum i sto lat dla synka
agaam-jak dobrze pamietam szukasz ciuszkow na chrzciny.powiem ci moje zdanie.piekna sukieneczke, i ubranko typowo na chrzest widzilam na halii kolo malego morrisona w centrum.jest tam pan(bard\zo mily)co ma ciuszki dzieciece.ciuszki sa extra.sama widzilam.szukalam sukienki dla nikoli na wesele.8funtow za wypasiona sukienke.byla ze mna eveli i sama widzila. duzo tansze niz na ebay'u.polecam.
sylwiam/justysiak-dziekuje za porady
nefretete-duzo zdrowka.widze ze ty tez masz szczesie do debili-tak jak ja:-(
kasia8118-hahah a ja codziennie sprawdzam forum i czekam kiedy napiszesz
RODZE hahah