mojadzidzia
Fanka BB :)
kasia8118 raz jeszcze gratulacje dla obojga rodziców !!! prześliczny aniołeczek aż chce się wycałować 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

dobra jestes ja nawet sniadania jeszcze nie zjadla a co dopiero o obiedzie myslec a o balaganie nie wspomne

to o ktorej miałaś pobudkę??
trzeba spełniać swoje marzenia
dopoki sama możesz zdecydować,bo potem to już dziecko zdecyduje

. Cholernik się nie przypucował
. Ale jestem dumna 

. Najlepsze to to, że właśnie wg papierów to 4 grudnia minąłby termin na odwołanie 

. Cwaniara. Mój brat był z mamą i mówi, że poprosi kierownika, a ona, że nie ma , będzie jutro. Wiec mama z bratem wyszli z pokoju. Ale brat poszedł jeszcze na piętro się dowiedziec z kim można jeszcze pogadać i wysłali go do centrali. Pojechali tam , gadaja z babką a ona, że to nie tutaj, że tam gdzie mama podpisywała. No to mój brat się wkurzył i mówi do mamy - jedziemy na policję. A babka - proszę poczekać, zaraz wrocę. Za chwilę przychodzi i prosi ich do pokoju. Był tam jakiś gostek, brat powiedział co i jak, i że to grozi kryminałem. Na to gostek, ż do konca tygodnia pieniądze będą u mamay na koncie. - Mama się pyta czy jej potrącą coś za rezygnację, ten mówi, że nie, że dostanie całość. Zobaczymy. Tak , czy siak jak tylko mama dostanie kasę , pójdzie do Expresu Bydgoskiego, może nagłośnią sprawę. Napewno nie jest to jeden przypadek, a jest ich więcej. I nie są to małe pieniądze na polskie realia. W mamy przypadku jest to 21,000zł. Chyba ich pogięło, że myśleli, że się im odpuści.
Mogl sobie wziac potwora do szkoly. Nie mam sily na uzeranie sie z nim, zwlaszcza rano. 

kuchnie staral ogarniac sobie zawsze na wieczor zeby fajnie sie dzien zaczynal a nie od garow

.Także od 23 do prawie 7 rano cycał z przerwami
.Masakra wyglądam jak potwór :-(.Doris78 dobrze że wczoraj wspomniałaś coś o herbatce na laktacje bo przywiozłam sobie z Pl i całkiem zapomniałam o jej istnieniu
.Marta84 a o jakiej giełdzie mówisz?Gdzie ona jest w lutym?A ja dzisiaj czekam na położną ciekawe o której będzie
.
w dzien wogole a w nocy sie budzi i sie cieszy i chce sie bawic
na dworzu tez spac nie chce dzis wezme spacerowke od tego wozka co mam teraz to sie pogapi bo lezec nie bedzie chciala i musze szybko kupic cos nowego;-) ale sie wkurzylam baba tutaj nie wpuscila mnie na solarium bo od 21 lat jest i dowod chciala
a chodzilam wczesniej tylko na jakies glupie babsko trafilam i chyba do bradford bede chodzila wiecie po ile jest teraz karnet tam w centrum ?? czy gdzies indziej chodzicie?
to o której Ty wstajesz??