reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej a ja dopiero teraz mam chwile wolnego żeby coś napisac.Mój R miał dzisiaj wolne więc nie było czasu na komputer :no:.Jakoś brak mi czasu na cokolwiek.Ostatnia noc to była kiepska jeszcze gorsza niż wcześniejsza mały obudził się o 23 i nie chciał spac do 5 rano:-(.Oczywiście Krystian też przywędrował do naszego łóżka i dla mnnie zabrakło miejsca:sorry:.I tak sobie siedziałam do 5 rano aż nerwy mi puściły i obudziłam R żeby zajął się Olivierem.R wcisnął młodemu butle i jakoś zasnął po krótkim czasie a ja się męczyłam tyle godzin i nic:wściekła/y:.A położnej jak nie było tak niema i zero odzewu.Ja już olałam sprawę i planuje sobie dzień jak mi pasuje.Byliśmy wczoraj drugi raz u lekarza z Olivierem bo nadal ma wysypkę i oczywiście oni nic nie wiedzą i mamy przyjechac we wtorek na kolejną wizyte:cool:.4muchy a ten Callan to gdzie się teraz odbywa w jakie dni i godziny?Kto go prowadzi i czy są różne grupy?chętnie bym się zapisała:tak:.Idę spac bo padam na twarz.

reklama
kasia8118 a nie zastanawials sie nad tym ze Olivierek moze miec ta wysypke od proszku moze zmien proszek i wtedy mu zniknie wysypka tak mial Dawidek Kaski prala w proszku dla dzieci chyba fairy sie nazywa i mial wysypke a ty w jakim pierzesz???????

Kasia8118 nam kobietom czasem ciężej jest bo reagujemy zbyt emocjonalnie a dzieci wyczuwają nastroje ot co. Swoja drogą Oliwier był już umęczony akurat usnął u męża.
Spokoju życzę bo szkoda zdrowia.

Kasia8118 wysypkę może mieć też od wody. Ja miałam problem z Chrisem. Zapisywali mi różne maści oraz oilatum do kąpieli i nic. Pod koniec to nawet miał już takie suche place na skurze, wyglądało jak strupki. Mi pomogła pianka do mycia dla niemowląt z Boots Boots Expert Baby Sensitive Foaming Bodywash 150ml - Boots , po około 2 tygodniach zaczęło bardzo szybko wszystko znikać. Spróbuj, może i Oliverkowi pomoże.

Witam sie z rana:-)

My za niedlugo wyruszamy na zakupki po sukienusie dla Victorii dzis juz musze cos kupic bo to ostatni gwizdek :-p

Wiecie co doszla mi jedna paczka ale zeby bylo smieszniej to doszla ta co byla zamawiana jako ostatnia:szok: ehh mam nadzieje ze po niedzieli dojdzie reszta paczek.

sylwia.m dzieki za wiadomosc we wtorek mamy ostatnie szczepienie wiec dobrze wiedziec:-) ale kolczyki zrobie dopiero po powrocie bo nie bede chciala malej tak meczyc nie dosc ze szczepienie to jeszcze kolczyki co za duzo to nie zdrowo:-p
A Ty jak juz przekujesz Olivce uszka to daj znac jak to zniosla.

Oki ide pic kawke i spadam do miasta pozdrawiam wszystkich i milego dnia zycze:-)

ahaaa 4muchy mozesz powiedziec cos wiecej na temat tej szkoly? bo ja chetnie tez bym sie w koncu gdzies wybrala ale nie wiem czy bede mogla to wszystko jakos pogodzic ale z ciekawosci pytam bo jak dalabym rade to chetnie bym skorzystala chociaz troszke.

Skleroza:-p:-p:-p:-p
kasia8118 moja Victoria tez na poczatlu miala wysypke ale doszlismy do wniosku ze to moze byc przez oliwke i jak zmienilismy na inna to jak reka odjal. Ale rownie dobrze tak jak dziewczyny pisaly moze to byc wina proszku albo plynu albo wody roznie to bywa.

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Kasia8118 nie wiem czy głowa Ci nie pęknie od natłoku informacji ale......:-D to moze byc też poprostu trądzik niemowlęcy, który schodzi sam:tak: Mi na niego lekarka kazała smarowac tylko zwykłym balsamem dla dzieci i powiedziała że chwilę to może potrwac zanim zniknie. Miała rację, po jakimś tygodniu czy dwóch znikło:tak:
Cierpliwości, to na pewno nie jest nic poważnego i z czasem zniknie, większosc dzieci ma wysypkę na początku:-)

Agaam kiedy Pepik jedzie?? Chcesz to łóżeczko czy już jakieś sobie załatwiłaś?? Może przyjdziesz na kawę jak Ci się nudzi??
Sierota ze mnie, przecież napisałaś że jedziesz na zkupy:///

Mojadzidzia mama dalej w szpitalu?? Jak się czuje??
I co Nadia lubi leżec w leżaczku nowym?? Tak wogóle to musimy się wkońcu spotkac:-)

Ostatnia edycja:
hej mamuski:-)

kasia8118 moja Claudia tez oliwki nie mogla i zmienilam na krem oilatium i juz nie miała:tak: a Ty na noc tez sciagasz sobie mleko czy jakie dajesz??

sylwia a Ty nie boisz sie przekłuc uszków Oliwce?? bo moja Claudia ostatnio sie za uszy ciagnac zaczeła i bała bym sie :sorry:

Hejka!!!
Agaam- powodzenia na zakupach. A kiedy jedziesz do Pl? Może jeszcze paczka zdąży przyjść.
Kasia8118- ja chyba nic więcej niż dziewczyny napisały nie wymyśle. Też bym obstawiała oliwke lub proszek do prania. Nerwy to puszczają w końcu każdej z nas. Troszke odpoczynku i na pewno będziesz miała więcej cierpliwości:tak:
kasia.j- też wybieram się po prezenty. Mam już kilka ale wszystkich do zrobienia mam 17:szok: Troszke jeszcze przede mną. No i też ogromnie ciesze sie z weekendu bo J mnie troszke wyręczy:cool2:
Doris- obejrzałaś wczoraj film na TVN? Bo ja tak i średnio mi się podobał.
Alexnow- powodzenia w rzucaniu fajek
Ampar- witaj z powrotem. Ja też zawszy po powrocie z Pl przez pare dni mam dołek:-(

Jeśli będzie dzisiaj pogoda to wybieramy się pod Big Bena bo od 4.30 jest festyn z zapaleniem lampek na choince.
Miłego dnia:-)

reklama
Natalka ja uważam, że właśnie teraz jest najlepszy czas na przekuwanie. Tak jak napisała AgnieszkaUK później to dopiero są hocki klocki z tymi maluchami i po pierwsze nie dałaby sobie przekuc a po drugie mogłaby ciągnąc się za uszka. A teraz albo mogę założyc czapeczkę dopóki się nie zagoi albo rękawiczki:tak:

Olcia
z tej strony możesz zamawiac i dostarczą Ci do UK:tak:
Wózki głębokie z fotelikiem - Wózki dziecięce, wózki wielofunkcyjne, foteliki samochodowe, wózki spacerowe - 2o2.pl

Ania1812 o ładną pogodę to dzisiaj raczej trudno:wściekła/y:

Do góry