reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Mala spi ,Michu wpadl do domu na chwile,zjadl ,i pojechal:-):-)Bylysmy dzis na poczcie,wyslac karteczki na DZIEN BABCI:-);-):tak::-);-):tak:Naszym kochanym babunka:happy2::cool::tak:Widze ,ze i dzis ja sie glownie udzielam:-D:-D:-D Mam akurat wiecej czasu, a tez roznie bywa sa dni ze nuda i nie mam co robic ,a sa tak zapelnione ze piernac nie mam kiedy:tak::szok::tak:;-):szok:Moja mala spi ,wiec nie mam za bardzo co robic ,bo cichutko musze byc,jest bar czujna:tak:;-):tak:;-):sorry2:Dziewczyny kiedy robicie jakies spotkano??bo i ja chcialabym WAs poznac i Wasze dzieciatka:-):blink::cool::cool2::blink::blink:;-):-)papapapppa

reklama
Hejka
Wraz z ciepłem ,wrociła wena:tak: juz dawno nie było tyle do czytanka
Roksanna na sama mysl o sajgonkach slina leci , :-p:tak:
Graziulxxx w sobate mamay imprezke u Sylwi , tylko taka wieczorna , zakrapina i dietki ida na bok , bo ile dziewczyn tyle potraw.

Ja zrobie cos na ciepło , moze macie jakies propozycie jest jeszcze mama to moge ja wykorzystac:-)

hej dziewczynki :-)

my mielismy małe zamieszanie z tym mieszkaniem co mielismy sie wyprowadzic ale juz znalezlismy inne powiem wam w sobote bo nie chce mi sie pisac tego :wściekła/y:

ja w sobote bede na 100 % :tak: tylko ze ja nie zdaze nic zrobic a moja mama tez raczej mi nic nie zrobi bo Claudie bedzie miala na glowie :-p to moge kupic cos gotowego jakies owoce ciastka itp ?? czy juz któras to przynosi bo nie cczytałam jeszcze forum wieczorem nadrobie jak moj pojdzie na nocke :tak::sorry2:

justysiak tak tak dostałam :tak:dziekuje ;-)

Graziul xxx no to wpadnij w sobote do Sylwii to poznasz nas :tak:

Sylwia a na która ta imprezka ?? no i o adres bym poprosiła ;-)

mojadzidzia oj biedna Nadusia :-( jak z ta wysypka juz lepiej ?? byłaś u lekarza ?

Hej hej:-)
Jejku ja wkoncu doszlam do kompa:tak:rety,ale ja jestem od tego pudla uzalezniona:szok::-(

GRAZIL-my chodzimy na basen na bd 6 do richard dunn:-)

KATARINA-moj David tez mial dzisiaj kiepska noc,co chwile sie budzil i swojej pieluszki szukal:shocked2:zreszta od jakiegos czasu sie budzi w nocy i albo chce do mnie spac,albo chce isc na dol na bajki:baffled:juz nie pamietam kiedy przespal cala noc sam:no:

To dobrze ze napisalyscie o Dniu Babci ,bo ja na smierc zapomnialam:zawstydzona/y::-(ale bylaby wtopa:zawstydzona/y:

ROKSANA-i jak byliscie wkoncu na basenie?/i jak podobalo sie Matyldzie??
Napiszesz mi odnosnie tego 3 ogrodka??please

Wiecie co ,skonczyla mi sie sol wiec pojechalismy do sklepu a tam pustki:szok::szok:dopiero w 3 sklepie dostalam:szok::szok:normalnie jak w dawnych czasach:-D:-D

Witam się i ja:tak:.W końcu mam chwile wolnego.R wrócił z pracy zjadł obiad i siedzi z chłopakami w dużym pokoju a ja mam czas na internet:tak::-D.Doris78 tak mi się przypomniało że pytałaś się mnie co z paszportem mojego.A więc zgłosił to na policje a do wyrobienia paszportu Oliviera mojego R paszport jest nie potrzebny może byc dowód osobisty:tak:.No pogoda niczego sobie ale już kilka razy słyszałam że w czwartek ma padac śnieg :wściekła/y:.Sylwia.m ja też jestem ciekawa o której imprezka:confused:.

To ja nie będę gorsza i też się przywitam po raz drugi:tak::-) moja mała jest bardzo dziś niesforna:no::-:)szok: ale już jej trochę przeszło;-) a właśnie też miałam pytać na którą dokładnie ten festyn:-D:-D:-D i jeśli mogę cię sylwiam-[poprosić o adres to była bym wdzięczna:tak::-)doris78-[oby dziś było lepiej co?życzę tego tobie i sobie,a co do uzależnienia od kompa,to mi nic nie gadaj:no: mój mąż ostatnio powiedział,że w przyszłym miesiącu nie zapłaci za internet:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
Dobra to tyle co mi przyszło do głowy a teraz idę na seriale,to znaczy na końcówkę:wściekła/y::wściekła/y: przegapiłam Klan i majki jeszcze troszkę leci:shocked2::shocked2::shocked2::dry::dry::dry: do zaś miłe panie:tak:;-)

Ale Wy dziewczyny niecierpliwe:-D:-D:-D Toż to dopiero poniedziałek, adresy roześlę ale później bo teraz mam tylko chwilkę:-) Dziś wieczorem postaram się:tak: A co do godziny to jak wszystkim wygodniej, ja proponuję 17-18

Mojadzidzia i co byłyście u lekarza??

Doris Marcel od wczoraj chodzi cały czas z tym motorkiem i ani na chwilę nie puszcza. Zasnął z nim w ręku i rano jak przyszedł do mnie do łóżka to też z motorkiem:-D

Natalka jeszcze nikt się nie zgłosił na gotowe rzeczy. Możesz kupic jakieś owoce:tak:

Graziul no ja już wcześniej pisałam Ci że też jesteś zaproszona na sobotę jak masz ochotę:tak:

Ale się dzisiaj zdenerwowałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W piątek czekałam na tych baranów od telefonu, nie przyjechali. Wcześniej podali też drugą datę w razie jakby nie było ich w tym pierszym dniu, ale powiedzieli że przyślą smsa. Dzisiaj znów od rana czekałam i nic. Rafał zadzwonił ich opieprzyc a oni że byli w piątek ale nie pukali do drzwi bo podlączyli od zewnątrz:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:
A ja dwa dni straciłam przez nich i spotkanko mnie ominęło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Barany:wściekła/y:

Czy jest ktoś chetny na kuleczki jutro????

witam i ja
moj R zasnal na sofie jak dziecko i jak widze nie ma zamiaru sie przebudzic:szok: a jeszcze 19-tej nie ma:szok: nikola probowla go karmic i calowac-nic spi dalej:-( jestem zbulwersowana, bo niedawno skonczylam robic makaronik tagiatelle w sosie smietanowym z brokulami i kurczaczkiem-mielismy jesc razem:wściekła/y:.
justysiak--dziekuje kochana za wizyte-jak zwykle milo bylo;-) po twoim wyjsciu cala gore posprzatalam na blysk:-) ojjj zmeczylam sie ,bo jak sie miesiac w domu nie mieszkalo to naprawde jest co sprzatac:tak: jeszcze jutro odkurzano calej chalupki i prasowanko-i wsio:-D
Graziul xxx-ja czuje sie troszke lepiej.jeszcze pare dni i bede jak nowonarodzona:-D jutro juz z samego rana zamierzam sie wypuscic z nikola na spacerek. pytalam na jakim BD mieszkasz ale mi nie odp:-(
doris78-where are you??:-D

a reszta babeczek gdzie sie podziewa??

graziul xxx dzieki sliczne za informacje,jeszcze wczoraj przed snem poczytalam sobie troszke na temat tej infekcji pieluszkowej dzieki czemu wiem jak postepowac zeby sie tego swinstwa pozbyc
sylwia.m bylysmy u lekarza,dostalysmy syropek na kaszel ale lekarz powiedzial ze nie jest to nic niepokojacego :tak: dostalysmy tez masc na krosteczki i zaczelysmy leczenie, o dziwo lekarz chetnie wypisal mi recepte na kolejna butelke balsamu do ciala E45,uwazam ze jest rewelacyjny :tak:
natalka1990 ojjj,nie zazdroszcze klopotow z mieszkankiem :no:
4muchy a jak sytuacja u ciebie? kiedy sie przeprowadzasz?
kasia.j jak sie czujesz? dalej malenstwo rozrabia w nocy?
roksanna1 chyba sie nie utopilas...mowilas ze umiesz plywac...po warszawsku-bardzo popularny styl...:-D
agnieszkaUK i jak byl twoj R u bylego szefa? udalo mu sie cos znalezc?
katarina26 przepraszam ale chyba nie doczytalam gdzie sie udalo B znalezc prace :zawstydzona/y:
moja duza dziewczynka wlasnie spi grzecznie w lozeczku ale smiesznie bo na boczku :sorry2: pierwszy raz tak zasnela,przewaznie na pleckach spala

reklama
My wróciliśmy niedawno z tego baseny. Matylda wyjść nie chciała z wody, choć do mamy przyklejona wciąż była. Trzy raz siku wołała i musiałam z nią latać :szok: Oczywiście wróciliśmy głodni, ale fajnie zmęczeni. Zjeżdżalnie też wzięliśmy ale takie sobie, tzn generalnie spoko, ale jak to Polak do czegoś się musi przyczepić, na tych łączeniach mnie kości bolały.:-)
Mojadzidzia przepraszam telefon mi padł. I popływałam sobie i po warszawsku :tak: i po lubelsku ;-):tak:.
Doris nie wiem czemu to przegapiłam :zawstydzona/y:, pamiętam jak pisałaś ale wyleciało mi, przepraszam. Otóż 3 ogród możesz kupić jak wykupisz konto premium. Najpierw musisz nazbierać 30 monet (albo je kupić za kasę) a potem dopiero możesz kupić 3 ogród też za 90000. Mając konto premium możesz kupić sobie podlewacza, dodatkowy regał i ciężarówkę która do można jechać do centrum badawczego kiedy tylko się chce. Acha i konto premium wykupujesz na miesiąc, jak chcesz na następny to musisz uzbierać monety, wszystko wtedy znika ale wraca po ponownym wykupieniu premium.
Katin może upiecz jakie skrzydełka, albo cóś ;-);-)
Sylwia a co to za motorek? :confused: A z tym telefonem to nieźle, tzn że już miałaś tylko jako zainteresowana nic nie o tym nie wiedziałaś, dobrze że rachunku nie dostałaś. Mogę spytać ile kosztuje założenie telefonu? I zakładaliście go tylko po internet, czy telefon też chcecie stacjonarny? Ja jutro ni mogę na kulki na 11 mam sprawę w mieście.

Do góry