My wróciliśmy niedawno z tego baseny. Matylda wyjść nie chciała z wody, choć do mamy przyklejona wciąż była. Trzy raz siku wołała i musiałam z nią latać

Oczywiście wróciliśmy głodni, ale fajnie zmęczeni. Zjeżdżalnie też wzięliśmy ale takie sobie, tzn generalnie spoko, ale jak to Polak do czegoś się musi przyczepić, na tych łączeniach mnie kości bolały.:-)
Mojadzidzia przepraszam telefon mi padł. I popływałam sobie i po warszawsku

i po lubelsku ;-)

.
Doris nie wiem czemu to przegapiłam

, pamiętam jak pisałaś ale wyleciało mi, przepraszam. Otóż 3 ogród możesz kupić jak wykupisz konto premium. Najpierw musisz nazbierać 30 monet (albo je kupić za kasę) a potem dopiero możesz kupić 3 ogród też za 90000. Mając konto premium możesz kupić sobie podlewacza, dodatkowy regał i ciężarówkę która do można jechać do centrum badawczego kiedy tylko się chce. Acha i konto premium wykupujesz na miesiąc, jak chcesz na następny to musisz uzbierać monety, wszystko wtedy znika ale wraca po ponownym wykupieniu premium.
Katin może upiecz jakie skrzydełka, albo cóś ;-);-)
Sylwia a co to za motorek?

A z tym telefonem to nieźle, tzn że już miałaś tylko jako zainteresowana nic nie o tym nie wiedziałaś, dobrze że rachunku nie dostałaś. Mogę spytać ile kosztuje założenie telefonu? I zakładaliście go tylko po internet, czy telefon też chcecie stacjonarny? Ja jutro ni mogę na kulki na 11 mam sprawę w mieście.