reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Roksanna-tzn musze ten ogrod wykupic za prawdziwe pieniadze,tak??
I gdzie byliscie na basenie???w richard dunn???i zjezdzalas na tej zielonej slizgawce??

AGNIESZKA UK-jestem ,jestem:-D:-Djejku ale ty pysznosci gotujesz:tak:mniam ,mniam zdradz przepis:-)

A ja na kulki moge jechac :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dorota wiedziałam, że Ty mnie nie zawiedziesz;-):-D

Roksanna Marcel śmignął Doroty chłopakom zabawkę - motorek:-D Telefon zakładaliśmy żeby miec internet. Będziemy płacic 18Ł miesięcznie ze neta i tel. Za aktywowanie linii płacimy 60Ł (jednorazowo)
Jak sprawa na mieście nie zajmie Ci długo to możemy pojechac później:tak:

Dobra, to biorę się za wysyłanie tych adresów. Wyślę jedną wiadomośc hurtem więc te które mają już mój numer tel niech się nie zdziwią jak dostaną Go jeszcze raz;-)

Nie Doris za krasnotalary :tak::-D. Tylko tyle samo co za drugi ogród, trochę to idzie szybciej z drugim ogrodem, to zbieranie. Ale żeby wykupić 3 ogród trzeba mieć konto premium. Za nie płacisz monetami, też do kupienia w grze, są na targu, cholernie drogie, ale idzie uzbierać.

Sylwia nie wiem co Ci powiedzieć, bo mam spotkanie w accencie na godzinę 11, interview ale nie wiem ile to zajmie i czy się zacznie punktualnie. Na 12 byłoby mi zdecydowanie za wcześnie ale tak trochę później , delikatnie to ok, tylko nie wiem co wy na to :confused::confused::confused:

Dziewczyny wysłałam wiadomości z adresem, jak któraś nie dostała to proszę krzyczec:tak: Oczywiście oprócz tych które wiedzą czyli Doris i Agaam;-)

Roksanna jak dla mnie spoko:tak: Myslę, że Dorota nie będzie miała nic przeciwko najwyżej prosto z kulek pojedzie po Kubusia:-)
12.30 może byc??

Graziul jak powiedziałam mojemu, że Twój też ma ścigacza to powiedział "oo":-D i spytał czy w sobotę przywiezie Cię Twój mąż:-D

A tak na poważnie to serio, mam nadzieję że w razie co mi wybaczycie że nie dotrę albo że się spóźnię.
Doris żeby kupić premium to niestety te monety są potrzebne, ale możesz monety kupić za realną kasę, nie dużo bo 2,75 zapłacisz. Na pierwsze możesz, tylko nie spiesz sie z tym premium, najpierw zbierz na ogród 90000.

reklama
Jak dla mnie godzina jest ok .moze byc nawet na 1:-)bo jutro Kuba jedzie z klasa do Alahambry na przedstawienie i bedzie dopiero o 5:tak:

ROKSANNA-zrozumialam:tak:zanim bym uzbierala 90000 to by miesiac minal:-D:-Di by mi konto zamkneli:-Dale ja tak co miesiac musze im placic 30 monet???

Do góry