reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witam

Domek obglądnięty, umowa podpisana, klucze są.Trzeba podłogi zrobić i ściany odmalować i można się wprowadzć :-):-):-)Zamówiliśmy już samochód na przyszły tydzień :-):-)

Niestety musimy jeszcze kupić kuchenkę, może znacie kogoś kto podłancza kuchenki gazowe????

reklama
Hejka laski:-):-)
Wczoraj bylam ogladac domki jeden byl fajny ale aneks kuchenny i to juz no good jak dla mnie:zawstydzona/y::-(Ale paradosia znalazla domek na BD15 i tam sie wyprowadzam 16 lutego:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DBardzo sie ciesze tylko to pakowanie mnie zaczyna przerazac:-:)-(
A co do spotkania piszcie jaki dzien wam pasuje bo przyszly tydzien mam jeszcze jako taki luzik:happy2::happy2::happy2:

Hejka Dziewczyny
Witam późnym wieczorkiem,
mam zapytanie, może wiecie gdzie mogę kupić podręczniki do nauki na prawo jazdy, chcę zacząć dziobać teorię i jak najszybciej praktykę. Bo bez tego ani rusz. Jak mój w pracy to ja uziemniona, bo telepanie się gdziekolwiek przy tej pogodzie to lipa. A tak mogłabym skorzystać z autka :tak: . Wiem, że najpierw muszę mieć tymczasowe prawko by móc zacząć naukę praktyczną, ale teoria też potrzebna. A ja niestety z angielskim na bakier :zawstydzona/y:.

Witam laseczki.Ja mam luzik bo Krystian już dawno śpi a Olivier z tatą ogląda telewizje :tak:.Przyjemnie tak sobie posiedziec przed komputerem z maseczką na twarzy:tak:.W końcu zadzwoniłam dzisiaj do tej fryzjerki na przeciwko Piknika i idę jutro rano:tak:.Aż się boje tej nowej fryzury :sorry2:.Fajnie że tyle nas chętnych na obiadek rodzinny :tak:.Może ustalimy jakąś date:confused:?Sylwia.m a twój kiedy ma wolną jakąś sobotę lub niedziele?mamatrójeczki ja się chyba nigdy nie zdecyduję na pieska ani kotka mieszkając tutaj bo dosc często wyjeżdżam do Pl.Dobra uciekam zmyc maseczkę :tak:.

Czesc wieczorowa pora:happy2:

Widze ze dzisiaj pusciutko na BB, u nas dzien minal spokojnie siedzialam w domku wsumie caly dzien mezus przyszedl z pracy to zjedlismy obiadek poodpoczywalismy troszke i pod wieczor pojechalismy na zakupy i jakos tak zlecialo.
Victoria mimo tego ze dzis w sumie malo spala w dzien to dopiero 5min temu mi usnela:no: a ja mam chwilke zeby tu zajrzec.

Kurcze powiem wam cos apropos tego obiadku o ktorym jest mowa ja szczerze mowiac myslalam ze to Doris proponuje tylko Sylwiim ich rodzinny obiadek a tu sie okazuje ze to taka powazna sprawa:-p nie wiedzialam ze umawiacie sie tez na ''rodzinne'' obiadki z naszymi Panami wsumie powiem ze fajna sprawa:-) Wychodzi na to ze wasi mezowie sie znaja tak?? Milo by bylo gdyby i moj mezulek dolaczyl do tego grona wsumie zna juz dwoch Panow (Sylwii i Doroty mezow) chyba ze moze sie okazac ze zna kogos jeszcze a wcale o tym nie wiemy:-p ale jak pozna ich wiecej tym lepiej:-p Mam tylko nadzieje ze sie odwazy na takie spotkanie bo w gruncie rzeczy on jest bardzo nie smialy:zawstydzona/y::tak:
W takim razie dajcie termin a my postaramy sie dostosowac moj ma wolne weekendy tylko jest maly problem tesciowa przyjezdza od 17.02 do 28 hmmm no chyba ze jakos sobie poradzi bez nas:-p

Ok uciekam do mezusia poinformowac go o rodzinnym obiadku i slysze ze na dole rozgrywa sie turniej na playstation3 w kosza wiec musze im tam skopac dupki troszke:-D:-)

Ahaaa 4muchy super ze domek zalatwiony Alexnow rowniez:-)

ampar czemu uwazasz ze moge zapomniec o cwiczeniach?:-(

Ok papa

:tak::tak:witam wieczorkeim:-):-)mamatrojeczki-ja mam ksiazki do nauki teorii na prawko ale w jezyku angielskim,kupic je mozna w kazdej ksiegarni typu WHSmith itp.a jesli chodzi Ci o podreczniki w jezyku naszym ojczystym to na necie mozna zamowic:-);-);-);-)bez problemu ,jest duzo stronek do wyboru;-);-)a Provisional driving licence kosztuje aktualnie 50 funciochow i czeka sie na nie do 2 tyg:tak::tak:kasia8118-nowa fryzurka napewno bedzie :tak::tak::tak::tak::-p:-psuper!!czasem trzeba zaszalec4 muchy-gratuluje hacjendy!!!!!!:tak::tak::tak::tak:ampar-mam ten sam problemik ,tez sie wciaz nie moge zmobilizowac do cwiczen,dobrze ze choc spacery dluuugasne zaliczam i na basenie maraton plywacki:tak::tak::tak::tak::tak:wiec dzieki temu nie mam depresji zwisowej!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Milej soboty zycze babki:tak::tak::tak::tak:

MAMATROJECZKI-bo zapomnialam dodac,jesli interesuja Cie ksiazki w jez.angielskim to moge Ci pozyczyc,w sumie nie moje ,bosama sie wciaz douczam i douczam;-);-);-)ale od sasiadki wytargam.No PROBLEMO:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mamatrojeczki- z tego co sie orientuje to teorie mozesz zdawac po polsku:tak:
Kasia8118- z oliviera to rzeczywiscie niezly twardziel jest:-D:-D:-D No i juz sie nie moge doczekac jak cie zobacze w nowej fryzurze za tydzien:szok::szok:
Agaam- no bo taka laska z ciebie ze nic sie nie stanie jak czasami zapomnisz pocwiczyc:tak:
4muchy,alexnow- no to jak najszybszej przeprowadzki. W takich momentach marze o teleportacji:tak:
graziulxxx- no wlasnie ten brzuchol. Ja sie zawsze zastanawiam jak te gwiazdy pokazuja i 2 tygodnie po porodzie one sa wklesle:wściekła/y:

Ide spac bo szymonek pewnie ze 3 pobudki mi zafunduje: siku-okolo 4, glodny- okolo 6 i maaaaaaaaaaaaaaaaaaamo zabierz mnie do was- to tak okolo 3:wściekła/y:

reklama
helołłl:-)

Kasia8118 wreszcie ktoś umyje Ci te włosy;-):-D:-p
Mamatrójeczki polskie testy możesz kupic na www.iwonas.co.uk lub na Prawo jazdy w UK - Emano Ja uczyłam się z obydwu i według mnie ta druga jest lepsza, lepiej przetłumaczona i wydana, ale kosztuje 35Ł:szok: Zobacz też na ebayu bo ludzie sprzedają tam swoje jak już im nie potzrebne:tak:
Jak zamawiasz test teoretyczny to musisz zaznaczyc opcję polskiego lektora i wtedy na egzaminie masz słuchawki z tłumaczeniem:tak:

My na obiad też się piszemy bo już od dłuuugiego czasu Rafał ma wszystkie niedziele wolne:tak: Jedynie teraz sezon na motory się zaczyna więc ten szajbus już kombinuje żeby w którąś niedzielę na trackday pojechac. Ale ustalcie jakąś datę.

Do góry