Czesc wieczorowa pora
Widze ze dzisiaj pusciutko na BB, u nas dzien minal spokojnie siedzialam w domku wsumie caly dzien mezus przyszedl z pracy to zjedlismy obiadek poodpoczywalismy troszke i pod wieczor pojechalismy na zakupy i jakos tak zlecialo.
Victoria mimo tego ze dzis w sumie malo spala w dzien to dopiero 5min temu mi usnela

a ja mam chwilke zeby tu zajrzec.
Kurcze powiem wam cos apropos tego obiadku o ktorym jest mowa ja szczerze mowiac myslalam ze to Doris proponuje tylko Sylwiim ich rodzinny obiadek a tu sie okazuje ze to taka powazna sprawa

nie wiedzialam ze umawiacie sie tez na ''rodzinne'' obiadki z naszymi Panami wsumie powiem ze fajna sprawa:-) Wychodzi na to ze wasi mezowie sie znaja tak?? Milo by bylo gdyby i moj mezulek dolaczyl do tego grona wsumie zna juz dwoch Panow (Sylwii i Doroty mezow) chyba ze moze sie okazac ze zna kogos jeszcze a wcale o tym nie wiemy

ale jak pozna ich wiecej tym lepiej

Mam tylko nadzieje ze sie odwazy na takie spotkanie bo w gruncie rzeczy on jest bardzo nie smialy

W takim razie dajcie termin a my postaramy sie dostosowac moj ma wolne weekendy tylko jest maly problem tesciowa przyjezdza od 17.02 do 28 hmmm no chyba ze jakos sobie poradzi bez nas
Ok uciekam do mezusia poinformowac go o rodzinnym obiadku i slysze ze na dole rozgrywa sie turniej na playstation3 w kosza wiec musze im tam skopac dupki troszke

:-)
Ahaaa 4muchy super ze domek zalatwiony Alexnow rowniez:-)
ampar czemu uwazasz ze moge zapomniec o cwiczeniach?:-(
Ok papa