reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Bradford

reklama
hEJ :-)
To i ja sie dzisiaj przywitam:-):tak:Dzien Dobry:-)

Jejku ja tez mam taki balagan w domu i jeszcze obiad ugotowac,oj jak fajnie ze wniedzile sobie gdzies zjemy ,odchodzi juz jeden dzien gotowania,jak tak lubie.Ja bym migkla chodzic codziennie gdzie na obiady:-D:-Dgorzej z tym angielskim menu,pewnie po tygodniu bym miala dosyc:-D:-D

ZANETA-Wszystkiego najlepszego dla Pawelka:-):-)
I ja jako kolejny szpieg na forum ,znajde Cie na NK:-D:-D:-D

ale zla jestem musimy czekac na ta zmiane tego aktu kilka tygodni :wściekła/y: a jak chcialam pod koniec marca do polski i pewnie nie polece mam nadzieje ze na wakacje sie uda :-( i to nie zmienia calego aktu tylko na dole tam cos dopisza ...

roksanna super wena ale sie rozpisalas :-D

tynia i wiki ja tez sie malo orietuje w autobusach ale jakos damy rade w dwie pobladzimy :-D jakos na interchange sie chyba umowimy co ?

hej! My dzien rozpoczely od wymiotowania mej malenkiej.:-( Pozniej lekarz ktory stwierdzil ze to infekcja zoladka tzw. grypa zoladkowa. Ania 1812 naszczescie to nie ucho, bo jz zesmy to przechodzily jakies trzy tygodnie temu. A teraz to w domku i raczej w domku malutka mi spala od 11 i obudzila sie teraz chcila jesc dalam a tu znow wymiotki. Dopstala jakies lekarstwo paskudne do picia:-( Teraz znow probuje cos zjesc zobaczymy jak to sie skonczy. Milego weekendziku zycze wam. Buzki
Zaneta wszystkiego naj najlepszego dla Pawelka a i przy okazji milo poznac

Ostatnia edycja:
Czesc mamuski!
mimo ze szaro za oknem to musze przyznac ze dosyc cieplo i przyjemnie,wybralam sie na krotki spacer i planuje jeszcze wyjsc na troche jak nadusia sie wyspi,juz mnie dobija to siedzenie w domu :tak:
zaneta bd7 100lat dla pawelka,duzo zdrowka i usmiechu na malutkiej buziuni!!!! :sorry2:
kasiek27 zdroweczka dla zuzi,oby sie tylko nie odwodnila,i oby szybko przeszlo-trzymajcie sie dziewczynki!
natalka1990 i jak zupa smakowala bez ziemniaczkow?? to taka wersja light pewnie ;-):-D moze i ja bede jechala autobusem to pewnie spotkalybysmy sie na manchester rd,pod warunkiem ze nie bedzie duzo wozkow w autobusie :dry:
agnieszkaUK rozchmurz sie kobitko!!! jeszcze troche i pewnie wszystko sie ulozy-zawsze tak jest!!! ;-)

kasiek27 tez przez to przechodzilismy ,tak wiec wspolczuje i zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla malej.
mojadzidzia -panika spowodowana dluzszyma spaniem dziecka tez nie jest mi obca :-),jak Dominik nauczyl sie obracac na brzuszek i pozniej spal na brzuszku to ja glupia cala noc nie spalam tylko sprawdzalam czy oddycha :wściekła/y:
zaneta -wszystkiego naj dla Pawelka

Hej!
Żaneta- wszystkiego najlepszego dla synka!!!
Kasiek27- współczuje:-( Zdrówka dla Zuzi, oby szybko poszło to paskudztwo
Roksanna- ja też nie mam weny. Zreszta co tu pisac jak codzień to samo:dry:
Sylwia.m, Doris- łubudubu łubudubu....:-D:-D:-D

Do później

Czesc i ja sie przywitam sorki ze tak pozno ale jakos humoru nie mam.

Natalka i inne dziewczyny ktore chca jechac autobusem powiem wam szczerze ze ja na autobusach o nie znam sie wogole:-p ale jak umowimy se na konkretnym przystanku to napewno bede czekala na was.

zanetabd7 wszytskiego naj naj dla Syneczka:tak:

kasiek27 zdrowka dla coreczki.

Dobra laski ja nie bede sie rozpisywala bo szczerze nie wiem co mam pisac jak wroce do formy to sie odezwe.

Cześć dziewczyny:-) ale dziś nas pogoda rozpieściła:tak: co prawda brakowało jeszcze słoneczka,ale ciepełko jak jest to wystarczy w zupełności:tak:;-) co do spotkania u Sylwiam-to ja się piszę,jak bym śmiała nie skorzystać z degustacji latte:szok::szok::-D:-D:-D ampar-[ja lecę do PL 24 lutego:tak: co? chcesz się zabrać?:-D Teraz ja się mało odzywam co prawda na bb,ale to dlatego że żyje już pomału w innym świecie:tak::sorry2: na dodatek jeszcze te odpieluszanie:baffled::szok: no ale nie ma co narzekać,będzie dobrze:tak::tak::cool2::cool2:nie wiem czy jeszcze coś miałam napisać:confused: jak mi coś przyjdzie do głowy to napisze coś pózniej ;-)pozdrawiam

reklama
Do góry