reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

dzien doberek:-):-)
pogoda z samego rana poprostu nastraja mnie do strzelenia se kulki w leb!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ale trzeba myslec pozytywnie,jutro mamuska bedzie wiec odpoczne sobie i nadrobie wszystkie zaleglosci:-D:-D:-Dmoj mlody poszedl spac wczoraj o 24:szok::szok:a stary o 4,bo walke ogladał,a teraz jeszcze spi:szok::szok:a ja mam od wczoraj taka migrene,ze nawet jak oczami ruszam to mi leb peka:-:)-( no ale wam zycze milego obiadku,ja mialam karkowke robic,ale rybka bedzie.takze nie obiadac sie za bardzo drogie mamuski:-):-):-)

reklama
Hej laseczki :-).Nas niestety nie będzie bo Krystian obudził się dzisiaj rano o 7 i strasznie się dusił:-(.A myślałam ze jednak zjem dzisiaj z wami obiadek a tu dupa:-(.Nawet mój R pił wczoraj malutko na swojej imprezce urodzinowej żeby dzisiaj czuc się dobrze :tak:.No i czuję się dobrze ale co z tego jak Krystian chory:-(.Niby nie wygląda zle ale strasznie warczy że tak to określę więc nie ma sensu przyjeżdzac i zarażac:no:.Mam nadzieję że może w następnym miesiącu zorganizujemy jeszcze jeden taki obiadek to wtedy będziemy już na pewno :tak:.Pozdrawiam i życzę udanego spotkania:tak:;-):-).Doris78 teraz mi się jeszcze przypomniało jak pisałaś o Accencie.My nie dostaliśmy żadnego listu:no:.A czemu chcą zmieniac ogrzewanie elektryczne na gazowe?Ja mam elektryczne i nie narzekam :no:.A remont łazienki i kuchni też mi się marzy:tak:.

Hejka!
My też będziemy chociaż Adam dziś megamarudny. Ale może jeszcze uda nam się go uspić przed wyjściem.

Kasia8118- szkoda, że Was nie będzie. Zdrówka dla Krystiana:tak:
Żaneta- pogoda nie nastraja pozytywnie:no: Jak ja już chciałabym wiosne:tak:
Roksanna- ale uparciuch z Ł. Ja to mojego zawsze szantażem zmuszam;-) Każdy sposób jest dobry:-D:-D:-D

Jeszcze chyba Katin pisała, że będzie z gościem:confused:Ale nie jestem pewna.
Do zobaczenia

Witam babeczki:-):-):-) Ja podobnie jak iWy wszystkie tez malo humarzasta jestem,ale coz tak jest zawsze w taka pogode:wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Dziewczyny nie dam rady przeczytac chwilowo wsz co pisalyscie-SORRYpostram sie potem:-):tak::tak:.Bede u Sylwii w czwar.to sobie pogadamy:-D:-D:-D A narazie to podobnie jak Sylwia,komp mi nawala choc dop byl resetowany:wściekła/y::wściekła/y:musze uzywac Iphona zeby zrobic cos necie,a jednak wole kompa,dlatego malo sie odzywam:tak::tak::tak:buziole,do potem:tak:;-):-):-):-)

Hejka
Strasznie mi się tam podobało dziś, tylko tłoczno ale cóż.
Agaam no i jak mąż się najadł, jeśli nie następnym razem może wziąć tego mega wielkiego cheeseburgera ;-);-). On naprawdę był przeogromny.
Graziulxxx w takim razie do czwartku, trza się poznać w końcu:tak::tak::tak:
Kasia8118 zdrówka dla Krystiana

no to co nie będę tak tu sama siedzieć i uciekam w takim razie ;-);-);-)

Ja tez uwazam ze ,mimo poczatkowych problemow ,spotkanie bylo udane:tak::-)

AGAAM-oj zastanow sie nad tym hamburgerem,bo on nie byl wliczony w cene 2 za 10f:-D:-D

KASIA8118-napisali ze ogrzewanie gazowe wychodzi taniej i moze juz powoli odchodza od takiego ogrzewania, ,a ja sie ciesze bo wole jak jest cieplej w dzien a nie w nocy i spac nie moge:wściekła/y:

ROKSANA,ANIA1812,AGAAM-i jak podobalo sie Waszym panom??czy juz wiecej nie przyjada??:-D

Doris podobało się bardzo, a mój to taki trochę oszczędny jest więc jeśli jest dwa za 10 to on tym bardziej chętny. I kolegów miał okazję spotkać choć z Twoim Januszem się już poznali wcześniej.
Ja też uważam że to ogrzewanie jest do kitu,ja rozumiem że taryfa nocna, ale faktycznie źle się śpi jak jest gorąco.

hejka
Chciałabym poinformować, że Majeczka urodziła 2 lutego synka, waga 3,500. !

Z tego co piszecie to w czwartek jest kawusia u Sylwi. Proszę o jakieś szczegóły, jeżeli będę zaproszona ;-)

A to moje dwa słoneczka, niestety starszy syn nie lubi zdjęć :wściekła/y:

reklama
Witam z rana:-).Ale tu cichutko po wczorajszym obiadku:-(.Ja jeszcze w szlafroku bo mój R zaprowadził i odbierze Krystiana także mam luz:tak:.Ciężką miałam dzisiaj noc Olivier budził się co chwile:-(.No nic kawkę sobie wypije i będzie mi lepiej:tak:.A co tam u was?Opowiadajcie jak tam na spotkaniu wczorajszym bo jestem ciekawa:tak:.Ile was było?Gratulacje dla Majeczki :-)!!!Czekamy na zdjęcia maluszka:tak:.A mój Olivier kończy dzisiaj trzy miesiące ale ten czas leci:szok:.

Do góry