tynia i wiki
Fanka BB :)
witam kobietki ja juz w domku dziekuje za milo spedzony czas i pyszna kawke

teraz biore sie za sprzatanko do uslyszonka pozniej

teraz biore sie za sprzatanko do uslyszonka pozniejDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

teraz biore sie za sprzatanko do uslyszonka pozniej
ale nadrobimy. 

) Niedługo ide go odebrać ze szkoły i rozpoczynamy ferie:-):-):-)
nie jest tak źle. A brzuszek to pewnie bardziej od piwa niż jedzenia;-)

PA
ja strasznie żałuje,że mnie dziś u S nie było,ale naprawdę coraz gorzej się czuję:-( coś chce mnie dopaść,jakieś chorubsko,oczy mi łzawią cały dzień,głowę mam strasznie ciężką i powieki,o 13 poszłam do sypialni z małą,myślałam że zaliczymy obie drzemkę,ale co tam nie było takiej opcji,troszkę tylko poleżałam i musiałam wstawać robić obiad
zrobiłam sobie drugą kawę mocną ale gdzie tam,nic mi nie jest w stanie pomóc
i tak sobie smażę karkóweczkę i grygolę do was
muszę się wytłumaczyć przed Sylwiam żeby se czasem nie pomyślała że ją olałam
nie nie...nic z tych rzeczy kochana;-) mam pecha i tyle
dobra dziewczyny ja muszę spadać bo moje bebe już urzęduje w wc,kibelek już mam zapchany 

nawrzucała coś pod mą nieobecność i woda nie schodzi

czort jeden,mykam papa
może numer.tel.jakiś??
Ale pewnie nawet gdyby szymcio nie mial przedszkola to ja i tak bym sie nie doczlapala:-( Ale dzisiaj pierwszy sukces w przedszkolu- szymon powiedzial ze lubi 2 panie i bawil sie z nimi 50min bez zagladania do mnie potem przyszedl i znowu zniknal na 40min- jupiiiiiiii:-) A jak wracalismy do domu to powiedzial ze mu sie dzisiaj podobalo

A tak swoja droga ze misio jeszcze nie zna szymonka????????????/

;-)
Gorzej z kondycja fizyczna:-(
Mam nadzieje ze znajda sie jakies chetne

.
.Niestety przegrałam licytację
.Ale chociaż podbiłam dwa razy cenę 
.Jaki ten świat mały
.
Kupiłam tą huśtawkę 2,5 roku temu za 10 a dzisiaj sprzedałam za 10,50
Opłaciło się nie?

Zdrówka;-)