reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam

mamatrójeczki jezeli przerwa w pracy ma trwac tylko dwa tygodnie to zasilkiem dla bezrobotnych nie zawracaj sobie głowy. moj D zarejestrowal sie 16 grudnia jako bezrobotny i jeszcze ani grosza nam nie wyplacili:wściekła/y: D co troche do nich dzwoni ile to jeszcze ma potrwac i podobno w tym tygodniu ma juz przyjsc decyzja- w co ciezko mi juz wiezyc:wściekła/y:

milego wieczorka

reklama
nefretete niestety ale oni maja prawo rozpatrywać wniosek o zasiłek nawet 16 tygodni:szok::szok: Tylko za co żyć przez ten czas:sorry:

Mamotrójeczki współczuję:-( Nestety moi rodzice sa w tej samej sytuacji:-(

Marta84 ja jutro mam święto i śpię do ktorej chcę:tak: Łowy udane?

Ampar a czy rybka ma jakieś imię? Dobrze że zażyczyl sobie rybkę a nie np psa:baffled:

Marcel dzisiaj jak zwykle przylazł do naszego lóżka. Olivia jeszcze się nie obudziła więc ja byłam pewna że to środek nocy. Marcel sobie dyskutował a ja go uciszałam i kazałam mu spać. Nagle zadzwonił Rafała budzik i okazało się że jest już 7:szok: Od razu zerwałam się na nogi żeby sprawdzić czy Olivia oddycha bo przecież przespała całe 12 godzin ciurkiem:szok::szok:
Pięknie by było jakby tak było zawsze ale coś czuję że to był jednorazowy wybryk:sorry:

Wlasnie skonczylismy sie wydzierac (pewnie polowa bloku nas slyszala:zawstydzona/y:) bo ogladalismy Adaaaaaaasia :tak::tak::tak: ten gosciu jest wieeeeeeelki!!!

mamatrójeczki - no to spoko, ze Wam wyplaca :tak:

sylwia.m - moj maz mnie zaskoczyl, przyniosl pstraga potokowego prawie 50cm, ale byl dobry:tak: chyba go musze wysylac czesciej :-p:-D:-D

acha no i dzisiaj u nas wielki dzien kazalam Mai wyrzucic do kosza butelki bo juz jest duza dziewczynka i mleko bedzie pic z nowego niekapa. No i wyrzuciala zrobila pa pa zamknela kosz, ale miala taka mine jakby jej sie swiat zawalil nie mowiac jaka mine mial M. Pojechalismy do sklepu wybrala sobie nowy niekapek. Wlasnie skonczyla pic i jest taka zadowolona lezy i gada po swojemu do tego kubka. Slodki widok :happy2::happy:

Udanych walentynek babki :tak::tak::tak:

hej
A my dzisiaj pol dnia w Bolton Abbey spedzilismy- bylo super fajnie. Deszcz zaczal padac w momencie jak zaszlismy na herbatke:tak: Jak bedzie cieplo to mozna tam zrobic rodzinny obiadek bo wolno grilowac:tak:, lowic rybki:tak: szymon twardziel 2.5 godziny na nogach czasami tylko na koniec wspierany naszymi rekami:-)

Nefretete- ja wszystko rozumiem- no worries;-)
Ania1218- mhmmmmmmmmm brzmi romantycznie. U nas tylko kawka z pianka , moze herbatka z pradem:tak:- kupilam wczoraj w pikniku:tak:. Mialo byc winko ale jakos sie nie odwazam po tych chorobach ostatnio. Milego wieczorku;-)
mamatrojeczki- mi tez sie wydaje ze to powinni cos w pracy zapewnic na ten czas wolny. A tak swoja droga to pech:szok:
Marta84- druga bedzie za tydzien bo malutkie akwarium jest i podobno lepiej pojedynczo rybki dozowac:tak: wyobrazilam sobie ta rybke od wujka macka w szymonka akwarium:-D:-D:-D:-D Zlowil cos?
Sylwiam- rybka sie zowie strazak sam:szok::cool2::cool2::cool2: Dzieki bogu niczego innego nie chcial:-D:-D 12h- zuch dziewczyna z tej olivki- zycze wiecej takich nocy:tak:

No to ide- moze jakis film romantyczny puszcza- Artur bedzie przeszczesliwy na pewno:-D:-D:-D

Czesc dziewczyny sorki ze przeszkadzam w tak romantyczny dzien ale mam male pytanko do bardziej doswiadczonych mamusiek.

Co mozecie polecic na katarek dla takich maluchow jak moja Vicky? od dwoch dnio ma katar a dzis juz troszke zaczynam sie martwic bo ma zapchany nosek i nie moze oddychac:-( jak macie jakies sprawdzone sposoby to bylabym wdzieczna.

A teraz uciekam do moich Skarbow Papa

Cześć Walentyny;-):-D

Ale tu dziś cichutko. Chyba wszystkie świętujecie z ukochanymi:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
Ja dzisiaj cały dzień w domku. Adam się przeziębił. Cieknie mu z nosa i ma paskudny kaszel. Mieliśmy iść na basen ale w końcu poszedł tylko J z Filipkiem:-(

Agaam- ja na katar stosuje Olbas Oil. Leje kilka kropelek na poduszke i nosek od razu się odtyka. Stosowałam kiedyś maść majerankową ale jak dla mnie lipa. Czasami smaruje też maścią Vics VapoRub i też super działa.
Zdrówka dla Vicky:tak:
Ampar- ja się pisze na takiego grilka:tak: Żeby już się zrobiło ciepło...:tak::tak::tak:Herbatka z prądem powiadasz- oj będzie się działo:-p:-p:-p
No i bardzo orginalne imie jak dla rybki:-D
Marta84- zuch dziewczyna z Majki. Ale mi narobiłaś smaka na pstrąga, najlepiej z grilla:-p:-p:-pMniam
Sylwia.m- 12h:szok::szok::szok: ja też tak chce!!!
Nefretete- ciekawa jestem czy angoli traktuja tak samo. Za co żyć przez ten czas:confused2:

Ide do mojego Walentego. Pa

No baby koniec tych amorów pisać mi tu:-D

My dzisiaj byliśmy w tym centrum handlowym co Mojadzidzia ostatnio linka wklejała. Łoooooo matko jakie to ogromne:szok: Byliśmy tam od 12 do 17 i nie zdąrzyłam wejść do wszystkich sklepów do których chciałam:szok:
Ale kupiliśmy kilka fajnych rzeczy:tak: dla każdego coś dobrego;-)

Mojadzidzia z tymi butami to miałaś ogromnego farta. Teraz niby były poprzeceniane ale na 20 funtów:sorry: Najtańsze znalazłam za 10, ale nie byly ciekawe. Te co mi sie podobały to co najmniej 18:-:)-(

Agaam są krople nososal na katar ale kurcze nie wiem od jakiego wieku, sprawdź w necie może. Kładź jak najczęściej Vici na brzuszku żeby te gluty jej na zewnątrz spływaly. Możesz też na bok łóżeczka zawiesić mokry ręcznik żeby nawilżyć powietrze, to pomoże odychać:tak: Zdrówka dla małej

Ania1812 zdrówka dla Adasia:-)

Marta84 widzisz jaką masz dzielną i mądrą córeczkę:-) Widzę, że wszystkie stosujemy metody super niani:-D

Ampar bardzo ładne imię:tak::-D Ja też lubię Bolton Abbey i jestem za piknikiem ale jak będzie ciepło, może w czerwcu

Olivia chyba już wraca do starych zwyczajów, ostatniej nocy obudziła się tylko raz o 4.30, zjadła cyca i znów poszła w kimkę do 7:tak: Ale niestety musze też trochę na nią poskarżyć bo małpka mała nie chce jeść:wściekła/y::wściekła/y: Jak się urodziła to jadła więcej niż teraz, może na dietę przeszła:sorry: Echhh...........

witam kobietki ja po nie przesoanej nocce Wiki jakis wirus dopadl i wymiotowala wiedzialam ze cos nie tak bo nawet wczoraj nie chciala mi jesc co jest dziwne bo nie hcciala zjesc ryżu co go bardfzo uwielbia takze ja ze spotkanka u Agaam w tygodniou odpadam chyba ze cos sie polepszy dam znac:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Ampar świetne imie mój Paweł też uwielbia rybki ale on mazy o wielkim akwarium w scianie wczoraj widzielismy takie wielkieale kosztowalo200funciakow wiec jak narazie odpuscimy
Sylwia buty sa drogie zwlaszcza na małe dzieci my Wiki zakupilismy tez buty bo tamte to zjechane jak nie wiem i dalismy 18fuli a co to za centrum handlowe moge poprosic o linka :-p:-p:-p:-p:-pa mmoze Oliwce zabki ida wiec moze dlatego sie tak budzi
ok spadam bo dzis mi sie zachcialo pierogow ruskich wiki moze zrobie cos lekkiego do jedznka a P ma sos ze wczoraj bo on takich pierogow nie lubi wiec do uslyszonka pozniej

Czesc:-)
U Nas wczoraj zadnych amorow nie bylo:no:bardziej ostre rozmowy na temat samochodu:-(co zrobic???Bo popsul nam sie samochod,takim popsutym nie mozna jezdzic,bo mozna przy okazjii popsuc cos jeszcze gorszego,a naprawa sporo kosztuje,a mielismy w planach sprzedac te auto i kupic inne:wściekła/y::wściekła/y:no i wczoraj caly dzien byla dyskusja na ten temat:sorry::angry:

ANIA1812 -J na szczescie zaczynal urlop,wiec tylko mu przedluzyli o 2 dni,no ale nie jest tak zle,moi rodzice juz w piatek ida do pracy,ale za to az do Liverpool:szok:ale firma im zalatwia transport:tak:
Ciekawe jak bedzie z J:sorry:

AGAAM-JA tez klade mokry recznik na koloryfer i tez na suchy recznik daje pare kropelek olbas oil i klade na poreczy lozeczka:tak:jeszcze mozesz isc do apteki i kupic sol morska:-)widzialam w wyke w aptece kolo netto:tak:

Ja tez jestem za piknikiem w Bolton abbey:laugh2:
U nas tez chorobsko jeszcze nie przeszlo,wyjatkowo dlugo trzyma tego Davida te przeziebienie,a jak do tego marudny jest..o jezuuuuuuuuuuuuuuuuu:sorry::eek:

reklama
Oj Tynia Tynia:sorry::-D Ja pisałam ostatnio że Olivia właśnie ładnie śpi:-D dzisiaj kolejna noc kiedy obudziła się tylko raz:tak:
Cofnij się do posta Mojejdzidzi z czwartku, tam jest link, mi się nie chce teraz szukać:-p

Zresztą ten nasz nowy notebook idzie do zwrotu bo chodzi masakrycznie wolno:wściekła/y::wściekła/y: Tracę kupę czasu na czekanie aż się strony załadują lub zakładki przełączą:wściekła/y: Ale to podobno dlatego że ma mało ramów, dzisiaj kupimy nowy a ten oddamy.

Kasiq8118 tak mi się teraz przypomniało o tej nudzie co napisałaś. Żeby nie było że ja taka zdolna gospodyni i mam czas na nudę. Wtedy łazienka czekała na sprzątnięcie, gary ze zlewu wysypywały się i 3 pralki prania błagały o bliski kontakt z żelazkiem i wiele wiele innych rzeczy pewnie by się znalazło:-D Miałam taki głupi dzień że snułam się po domu z kąta w kąt ale do sprzątania to weny nie miałam:-D

Ja już chcę wiosnę i słoneczkoooooooo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry