reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

doris78-na smierc zapomnialam ci odpisac:zawstydzona/y: przepraszam, ale mam tysiace mysli na sekunde. to sa ciastka cynamonowo-toffi kupione w Lidlu:tak: sa przepyszne-sama zreszta wiesz:-p

reklama
czesc laseczki chcialam wam tylko życzyć miłego wieczorka.

mamatrójeczki moge napisac Ci jak to u nas było z JSA... 16 grudnia D zadzwonił(podobnie jak Ty), odbylo sie spotkanie na którym musiał dac swój paszport, wrs,nin, p45, p60 z ostatnich 12 miesiecy do tego moj dowód i mój nin. po około 2 tygodniach dostał kolejne papiery do wypisania- te same ktore wypisywal na spotkaniu i kazali przesłac poraz kolejny to wszystko co dal do kserowania na spotkaniu w job centre. po kolejnych chyba 3 tygodniach dostal pismo ze potrzebuja od niego wszystkie p45,p60 z calego okresu pracy w uk- czyli w jego przypadku 6 lat:szok: i znow kazali przeslac: wrs, paszport itp:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dwa tygodnie temu zadzwonil do nich z zapytaniem czy sobie w kulki leca... w tym tygodniu miala byc ostateczna decyzja w jego sprawie. dzis dzwonil gdyz dwa tygodnie uplynely. laska mu powiedziala, że ona nie wie nic i to moze potrwac nawet jeszcze kilka tygodni a nie tylko dwa... poprostu rece opadaja. nie chce Cie straszyc ale o płynności finannsowej można zapomniec jezeli masz zamiar liczyc na job centre. ja juz przestalam liczyc na cokolwiek :-( mam dosyc

Cześć dziewczynki. Kamień spadł mi z serca. Byłam dziś razem z Czarkiem (moim narzeczonym) w przychodni. Mogę być leczona na jego ubezpieczenie bez problemu. Mam wyznaczoną pierwszą wizytę u lekarza pierwszego kontaktu 26.02.
Poza tym dzwoniłam też na NIN i uprzejmy pan poinformował mnie, że mogę otrzymać numer NI nawet jeśli nigdzie nie pracuje. Cieszy mnie to bardzo, bo żeby dostać jakiekolwiek zasiłki muszę mieć NIN. Także podsumowując dzień należy do całkiem udanych:-)
Jedyne co mnie męczy to te paskudne nudności:crazy:
Mam nadzieje, że nie potrwają już długo:-p
Pozdrawiam;-)

Doris nie nic nie mowila ze pisze gdzie indziej
Renuska ja tez poprosze o vouchery tylko do kogo moze jakby ktoras brala sobie to moze by i mi wziela jesli bys mi odstapila z jeden:tak::tak::tak::tak:a i gratulacje dla Dominika :tak::tak::tak::tak::tak:
Monia super ze wszystko poszlo tak jak powinno a w ktorym jestes tygodniu :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: moze zamiesc suwaczki a jesli jeszcze nie umiesz to my ci wytlumaczymy
Nefretete mam nadzieje ze to potrwa troszke krócej niz pare tygodni przeciez dostali wszystkie papiery i to dwa razy wiec o co im biega:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mamatrojeczki powodzenia kobietko:tak::tak::tak::tak::tak:
Natalka to super zawsze pare groszy wpadnie do kieszeni:tak::tak::tak::tak:
Roksanna wlasnie kochana jak tam psiapsiula :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
mam nadzieje ze napisalam wszystkim oki koncze trzeba troche prasy przeczytac moje dziecko dzis juz cos zjadlo jutro juz powinna byc zdrowa ale to sie okaze a teraz sie juz polozyla i mowi ze jest zmeczona i idzie spac oki kochaniutkie milej nocki:tak::tak::tak::tak::tak:

hej

Boze co za mamina spodniczka z mojego szymonka sie zrobila- ani na krok ode mnie:wściekła/y: To wszystko chyba przez to ze go zostawilam na te pol godziny w przedszkolu:-( I teraz sie wszystkiego boi:-(
A my dzisiaj zostalismy zaproszeni na slub artura siostry i chrzciny malej- szykuje mi sie w lipcu imprezka:-p:-p:-p

Kasia8118- siostrzyczka przyjezdza o 9.30 wieczorem:tak: Mam nadzieje ze snieg nie spadnie i artur nie bedzie mial pod gorke jak po nich pojedzie:crazy:
mamatrojeczki- moj artur tez dosc dlugo dopraszal sie zasilku- ale wydaje mi sie ze u ciebie jest troche inna sytuacja i moze pojdzie gladko:tak: Tego ci zycze:tak:
Ania1218- mi tez godzina pasuje . Tylko na ktore kulki bo ja to chyba o 8.30 musze z domu wyjsc:wściekła/y: Mam nadzieje ze szymonek mnie jutro nie zaskoczy tak jak przez ostatnie 2 dni pobudka o 5:-D:-D
Nefretete- ja do nich dzwonilam po 2 miesiacach i pytalam czy im zalezy zebysmy do polski wrocili:tak:
Doris78- mi tez sie wydaje ze gazowe lepsze:tak: ja tylko sie boje jak oni te rurki poprowadza jak to bedzie wygladalo:crazy:
Sylwiam- czy ja przypadkiem nie jestem po drodze???????:cool::rofl2::-p;-)
Renuska- ja tez jestem chetna na vouchery- jak zawsze:zawstydzona/y: Moge sie podlaczyc pod doris78 z wysylka a ona mam nadzieje sie ze mna podzieli:tak:
Agnieszkauk- grzaniec grzeszny malinowy to brzmi niezle. to powinnam kupil na walentynki :-D:-D:-D A twoj niech sobie zadzwoni tam gdzie mu moj mowil moze akurat cos sie trafi- tylko szefowa niezbyt;-)
Natalka90- ja mysle ze i tak wchodzisz za darmo wiec jutro sie pakuj i przyjezdzaj- sama sprawdzisz kuleczki;-) Zazdraszczam play grupy:tak: tzn wynagrodzenia za uczeszczanie:-D:-D:-D

Dobra ide bo mam troche szykowania na jutro wieczor i pojutrze i niedziele- czy my matki miewamy wogole wolne kiedys????????????????????????:cool::laugh2::laugh2::laugh2:

nefretete101 ojj współczuje :-(

ampar3 jutro jednak nie bo nawet nie wiem jak tam dojechac :sorry: nastepnym razem sie zorganizuje :tak: a co nie bedziesz miała z kim na fajke wychodzic :-p:-D Szymonek mami synek ;-)

doris78 ja tej grupy nie znalazłam to moja hv nasłała na mnie te baby zeby przyszły i mnie zacheciły :tak: mam nadzieje ze uda Ci sie w pon bo jeszcze zadna nic nie napisała a ja juz dawno nie widziałam sie z waszymi dzieciaczkami :-(

dodam ze do mnie jest bardzo dobry dojaz metrem dla tych co nie bede mialy auta :tak:

Monia22310 no widzisz a tak sie martwiłas :-) teraz tylko spokojnie czekaj na dzidziusia a mniej wiecej wiesz na kiedy termin ??

mamatrójeczki powodzenia w JC :tak:

Cześć wieczorkiem!
Dziekuje za miłe kawkowanie:tak::tak::tak:
Agaam- mam nadzieje, że udało Ci się szybko doprowadzić dom do porządku na przyjazd teściowej;-)Filip bardzo żałował, że nie mógł zostać na noc:-D
Graziul- bardzo miło było Ciebie poznać. Mam nadzieje, że wszystko w porządku z mieszkaniem.
Monia- super, że tak gładko poszło.
Nefretete- co za pieprzona biurokracja.Po ryjach tylko walić takich urzędników:wściekła/y: Również życze miłego wieczoru:sorry:
Doris- dobrze, że z udało się naprawić auto. Ale fajnie masz z urządzaniem mieszkania. Najlepsze jest, że to nie Wy płacicie.
Roksanna- dziekuje Ci dobra kobieto:-D:-D:-D Pewnie nie wiesz za co? Właśnie przed chwilą zniknął mi cały post i za Twoja radą nacisnełam "ctrl+z" i znowu jest:rofl2::rofl2::rofl2:
Katarina- dobrze, że z kompem wszystko ok. Bo bez ciebie byłoby smutno:-(;-)
AgnieszkaUK- fajnie, że napisałaś:tak:
Renuska- gratululacje dla Dominika. Pojetny z niego uczeń
Kasia8118- :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Moim jedynym wytłumaczeniem jest skleroza
Sylwia.m- niezły jest R. Powiem jedno... FACECI:confused2::confused2::confused2:

Nie wiem czy wiecie ale pada śnieg. Mam nadzieje, że jutro nie bedzie ślisko bo ja wtedy nie wsiadam za kierownice. A na czym staneło z tymi kulkami? Gdzie w końcu? Koło 10.30-11?
Miłego wieczoru

KSIA8118-doszly mnie sluchy ze w Twoich rekach sa vouchery:-D:-D:-D;-):-pwiec ja jestem chetna na jeden,w niedziele sie bedziemy widzialy ,tak??

AMPAR-no wlasnie mnie tez zastanawia jak Oni puszcza te rurki:sorry::rofl2:mam nadzieje ze nie bedzie to strasznie wygladalo:sorry:

ANIA1812-wiesz ja sie nie nastawiam ze Oni ta super zrobia,spodziewam sie raczej tych najtanszych rzeczy,no ale przynajmniej tyle zrobia:-D:-D

MONIA22310-no to super ze Wam sie udalo:happy:polecamy sie na przyszlosc:-)

Witam z wieczora:tak:.Ale jestem dzisiaj padnięta:szok:.I w sumie nie wiem dlaczego nic takiego nie robiłam:cool:.A ja wybrałam się dzisiaj z chłopakami na spacer o 15 bo jakoś wcześniej nie mogłam się wyrobic i jak już wracaliśmy to robiło się ciemno :tak::-D.Zimno było jak diabli:tak:.Doris78 jak na razie to w rękach mam suszonki bo sobie podjadam a nie vouchery:-D.Jak będę je miała to oczywiście się podzielę :tak:.Monia22310 super że tak gładko poszło;-).A teraz ja mam pytanie gdzie kupowałyście ubranka na chrzest dla maluchów?

reklama
hejka Babeczki
Ja dopiero teraz bo mi sie troszki walentynkowy nastroj przeciognol:laugh2: a dzisiaj misio na wyjezdzie :-(.ale nic jutro juz wraca:tak:.
A ja to jakas ostatnio pechowa jestem ;
Dziecko sie zepsuło i nie spi w dzien,kładzie sie o 20.00 i pobudka o 4.00 bo zabki nr5 idą:-(
Dzisiaj popsuła nam sie telewizja i caly dzien przy spódnicy ehhhhhh,dzieki bogu internet jest to reksio zabawiał ,a mamusia obad mogła ugotowac
Do tego zarobilam dzisiaj mandacik na 40Ł ,bo zaparkowalm na parkingu kolo koscioła i nie zauwazyłam worninga:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja dobra dusza wybrałm sie na środe popielcową.:eek:
A na koniec zamowilam firankę do amelki pokoju, z francji na ebay-u i nie mialm jak zaplacić do dzisiaj,:wściekła/y:bo pani france nie byla pewna kwoty za przesylkę,miala 6 euro ale ze ja z uk to dowaliła mi 16 euro,Zaznaczam ze firaneczka tez za 16euro:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kurcze jak tak mozna ,nie wspmne o kurtce z pleśnia w kapturze dla alku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba mój czas na ebayu sie kończy:angry:
Ale nic zjadłam wielkiego gofra z bita śmietana i truskawkami i mi ulżylło aco.:laugh2:
Doris 78 Powodzenia z bałaganem;-)Tanie czy nie tanie ale schludne i nowe;-)
Nefretete Ja bym do nich chodziła codziennie az do zarz.........nia :tak:myśle ze po paru dniach by sie coś ruszylo.
renuska gratuluje ;-)Ja juz cwicze drugi dzien i chyba gatek nam nie starczy:eek:
Agnieszka uk dzieki kochaniutka za pamięć:rofl:
A gdzie jutro te kuleczki bo ja zdrowa ,zwarta i chętna :laugh2:
Nic ide poprasowac ehhhhhhhhhh Sroda

Do góry