Monia22310
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki. :-)
Nie odzywałam się dosyć długo i teraz ciężko mi wszystko ogarnąć.
Dziś byłam u położnej. Pobrała mi krew na badania i zadała chyba milion pytań.
Potem posłuchałyśmy serduszka mojej dzidzi. Jejku jakie to fajne uczucie.:-)
Co do ostatnich wydarzeń ja też nie mogę się jeszcze otrząsnąć. To straszne, że zdarzyła się taka tragedia i to w dodatku w taka rocznicę.:-(
Matra - dobrze, że szczęśliwie wylądowałyście.
Dominisia - fajnie, że małej podoba się nowa szkoła (a do jakiej teraz chodzi?).
Romi - ja mieszkam na BD4 i z chęcią z tobą pospaceruję, choć nie mam jeszcze dzidzi codziennie chodzę na spacerki. A gdzie dokładnie mieszkasz?
Graziul - oby wyniki były dobre.
Doris - szybkiego powrotu do zdrówka.
No nic uciekam zrobić sobie jakąś kolacje.
Pozdrawiam
Nie odzywałam się dosyć długo i teraz ciężko mi wszystko ogarnąć.
Dziś byłam u położnej. Pobrała mi krew na badania i zadała chyba milion pytań.

Potem posłuchałyśmy serduszka mojej dzidzi. Jejku jakie to fajne uczucie.:-)
Co do ostatnich wydarzeń ja też nie mogę się jeszcze otrząsnąć. To straszne, że zdarzyła się taka tragedia i to w dodatku w taka rocznicę.:-(
Matra - dobrze, że szczęśliwie wylądowałyście.
Dominisia - fajnie, że małej podoba się nowa szkoła (a do jakiej teraz chodzi?).
Romi - ja mieszkam na BD4 i z chęcią z tobą pospaceruję, choć nie mam jeszcze dzidzi codziennie chodzę na spacerki. A gdzie dokładnie mieszkasz?
Graziul - oby wyniki były dobre.
Doris - szybkiego powrotu do zdrówka.
No nic uciekam zrobić sobie jakąś kolacje.
Pozdrawiam
dzisiejszy dzien spedzilam w domku,troszke posprzatalam i ugotowalam rosolek dla mojej mamy bo od rana zle sie czuje,mysle ze to grypa jelitowa,dobrze ze nie musiala dzisiaj isc do pracy
czy to bardzo powazne skoro doktor przepisal ci antybiotyk? 

ale mnie to martwi strasznie no ale od dzis zaczela chodzic za raczki:-) jak ja trzymam to slicznie nozkami przebiera
tzn najlepiej mu wychodzi oglądanie tv na kanapie i opowiadanie czego to on nie przekopie i czego nie zasieje... a Ola idzie i robi hehehe jak miałabym liczyć na to że ktoś przyjdzie i zrobi to bym sobie czekała i czekała....

. Moja Mati waży 15 ;-). Podzielam zdanie koleżanek, jak zacznie się ruszać to zgubi, moja też była chwilami pulpet. 
slomiany zapal mam..i wogole brak energii stale