reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Mamotrójeczki wiesz, że ja zawsze chętna więc dostosuję się do większości:tak:

Żadna się nie wypowiedziała co do parku a ja nie lubię decydować za wszystkich więc pozostaję przy parku dzisiaj (sorki Graziul;-))
Będziemy pewnie standardowo o 11.30:tak:

Natalka no sposób dobry ale krótkotrwały;-) Ale masz rozgadaną córcię, fajnie:-)

reklama
Hejo
Ja się nie odzywam odnośnie wypadu do parku bo nie wiedziałam czy będę mogła. Ale jeśli to jutro to mogę.
Mamatrójeczki szkoda że tak daleko mieszkasz :-(, jak ja muszę wracać na 13 do Bradford to bym se nie posiedziała :-(
Tynia może to reakcja organizmu na to nastawianie ręki. A dziś jak się czujesz? To kiedy otwierasz zakład kosmetyczny ;-):happy:? A ja Wiki?
Natalka szybko, nawet się nie obejrzysz a będzie pyskować.
Kasia8118 zdrówka dla Oliwiera, męczy się biedaczek.
Ampar o tak ja też uwielbiam tkmaxx.
Sylwia ja mam zalecenia od dietetyczki, może Ci je prześle a Ty będziesz robić dokładnie odwrotnie :laugh2::laugh2::-p, może coś pomoże.

Żaneta my po 8 miesiącach wzięliśmy ślub:szok: tak jakoś wyszło, nie było wpadki więc to nie był przymus, poprostu chcieliśmy:tak:
Może razem z Natalką przyjedziecie do parku??
A bed&breakfast to według mnie nie jest dobry deal bo jeszcze kupę kasy na obiady w knajpach wydajesz:tak: Najlepsze są all inclusive:tak:

Roksanna tak szczerze powiedziawszy to ja proponując czwartek miałam na myśli właśnie Ciebie, bo w zeszłym tyg pisałaś że do Jsysiak pasuje Ci każdy dzień oprócz piątku.......
Teraz Graziul napisała że lepiej w piątek ale nikt więcej nie napisal co woli....

mi to jest bez różnicy

Czesc mamuski w ten sloneczny dzien:-)

Sylwiam to na ktora mam byc gotowa? 11?

Zaneta Natalka moze faktycznie wybierzecie sie do parku?? A na kawke umowicie sie jak bedzie brzydsza pogoda:-p
Zaneta ja tez uwazam ze allinclusive jest najlepsza opcja:tak:

Natalka ale masz rozgadana corcie:tak::-D

Kurcze ide kawke wypic bo tak jakos chyba jej potrzebuje:-p

Bo u mnie się tak wszystko zmienia, dowiaduję wszystkiego prawie na ostatnia chwilę. Sorki za zamieszanie. Ale w przyszłym tygodniu w piątek na pewno nie mogę.

sywia-ale jak mam za małego zaplacic tyle samo co za siebie i za A czyli np po 600 stowek za osobe to juz sie nie kalkuluje:no::no:bo co on zje albo wypije:-D:-Da jak bylismy na Majorce to mielismy self catering i powiem ci ze nie wynioslo nas duzo jedzenie i drinki,wiec moze to zalezy od kraju gdzie sie jedzie,bo rozne ceny sa juz tam na miejscu.myslalam jeszcze o Grecji,albo Portugalii:tak::tak:ale tak jak pisalam,dobrze ze za marzenia nie wsadzaja do paczki:-D:-D

reklama
Do góry