kasia8118
Fanka BB :)
Hej laseczki ale mamy dzisiaj cudną pogodę
:-).Aż chce się życ
.Moje kochane dzieci od dwóch dni budzą się o 5.50 co zbytnio mnie nie cieszy.Krystian to jeszcze spoko wskoczy do mnie do łóżka i jest grzeczny ale Olivier tak jęczy że szkoda gadac
.A jak go wezmę do siebie do łóżka to wyrywa mi włosy i kolczyk z nosa
.Trzepocze tymi małymi rączkami jak opętany.Straszny z niego kinoman jak wezmę go do dużego pokoju i włącze bajkę to od razu jest cisza
.Dzisiaj chyba już czujemy się lepiej i mam nadzieje że tak już zostanie
.
Co do voucherów to jak tylko je dostanę to napiszę na forum spoko ;-).
ewelina1985 witamy po przerwie i zapraszamy do częstego pisania
.
Na paszport tymczasowy czeka się 4tygodnie jeśli dobrze pamiętam.
Fotografa Ci żadnego nie polecę ja byłam u pierwszego lepszego jakoś nie miało to dla mnie większego znaczenia kto będzie robił zdjęcie.
4muchy mój Krystian też juz chodzi sam spac od kilku miesięcy i jest to dla mnie duża ulga i oszczędnosc czasu bo czasami sporo czasu siedziałam z nim w pokoju niż zasnął
.A teraz mogę w tym czasie zrobic cos innego
.
ampar3 mój R ma w tym tygodniu na rano więc kto wie może wpadniemy na kawkę
.W sumie dawno nie byliśmy u was
.Krystian wybierał się do Szymona w sobotę coś sobie ubzdurał i spakował reklamówkę i stwierdził że jedzie do Szumy 
.A jaki był zestaw w reklamówce to szkoda gadac
.A Artur jakie ma dni wolne w tym tygodniu?
Graziul a ty już byłaś kiedyś u tej Marty koło piknika(chodzi mi o to czy ona kiedyś obcinała ci włosy)?Pytam bo ja byłam u niej dwa razy i raz mi strasznie obcięła a teraz jak byłam przed wyjazdem to obcinała mnie jakaś nowa ma na Kasia i byłam nawet zadowolona
.
A i mam jeszcze dwa pytania jaki polecacie żel na dziąsła dla małego?I jakie niekapki są lepsze Aventu czy Tommee Tippee.Chodzi mi o te 6+.Bo wczoraj byłam w sklepie i nie mogłam się zdecydowac.

Co do voucherów to jak tylko je dostanę to napiszę na forum spoko ;-).
ewelina1985 witamy po przerwie i zapraszamy do częstego pisania

Na paszport tymczasowy czeka się 4tygodnie jeśli dobrze pamiętam.
Fotografa Ci żadnego nie polecę ja byłam u pierwszego lepszego jakoś nie miało to dla mnie większego znaczenia kto będzie robił zdjęcie.
4muchy mój Krystian też juz chodzi sam spac od kilku miesięcy i jest to dla mnie duża ulga i oszczędnosc czasu bo czasami sporo czasu siedziałam z nim w pokoju niż zasnął

ampar3 mój R ma w tym tygodniu na rano więc kto wie może wpadniemy na kawkę

Graziul a ty już byłaś kiedyś u tej Marty koło piknika(chodzi mi o to czy ona kiedyś obcinała ci włosy)?Pytam bo ja byłam u niej dwa razy i raz mi strasznie obcięła a teraz jak byłam przed wyjazdem to obcinała mnie jakaś nowa ma na Kasia i byłam nawet zadowolona

A i mam jeszcze dwa pytania jaki polecacie żel na dziąsła dla małego?I jakie niekapki są lepsze Aventu czy Tommee Tippee.Chodzi mi o te 6+.Bo wczoraj byłam w sklepie i nie mogłam się zdecydowac.
Ostatnia edycja: