reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej laseczki ale mamy dzisiaj cudną pogodę :tak::-).Aż chce się życ:tak:.Moje kochane dzieci od dwóch dni budzą się o 5.50 co zbytnio mnie nie cieszy.Krystian to jeszcze spoko wskoczy do mnie do łóżka i jest grzeczny ale Olivier tak jęczy że szkoda gadac:angry:.A jak go wezmę do siebie do łóżka to wyrywa mi włosy i kolczyk z nosa:tak:.Trzepocze tymi małymi rączkami jak opętany.Straszny z niego kinoman jak wezmę go do dużego pokoju i włącze bajkę to od razu jest cisza:baffled:.Dzisiaj chyba już czujemy się lepiej i mam nadzieje że tak już zostanie:sorry2:.
Co do voucherów to jak tylko je dostanę to napiszę na forum spoko ;-).
ewelina1985 witamy po przerwie i zapraszamy do częstego pisania:tak:.
Na paszport tymczasowy czeka się 4tygodnie jeśli dobrze pamiętam.
Fotografa Ci żadnego nie polecę ja byłam u pierwszego lepszego jakoś nie miało to dla mnie większego znaczenia kto będzie robił zdjęcie.
4muchy mój Krystian też juz chodzi sam spac od kilku miesięcy i jest to dla mnie duża ulga i oszczędnosc czasu bo czasami sporo czasu siedziałam z nim w pokoju niż zasnął :tak:.A teraz mogę w tym czasie zrobic cos innego:tak:.
ampar3 mój R ma w tym tygodniu na rano więc kto wie może wpadniemy na kawkę :tak:.W sumie dawno nie byliśmy u was:zawstydzona/y:.Krystian wybierał się do Szymona w sobotę coś sobie ubzdurał i spakował reklamówkę i stwierdził że jedzie do Szumy :tak::-D.A jaki był zestaw w reklamówce to szkoda gadac:-D:-D.A Artur jakie ma dni wolne w tym tygodniu?
Graziul a ty już byłaś kiedyś u tej Marty koło piknika(chodzi mi o to czy ona kiedyś obcinała ci włosy)?Pytam bo ja byłam u niej dwa razy i raz mi strasznie obcięła a teraz jak byłam przed wyjazdem to obcinała mnie jakaś nowa ma na Kasia i byłam nawet zadowolona:tak:.
A i mam jeszcze dwa pytania jaki polecacie żel na dziąsła dla małego?I jakie niekapki są lepsze Aventu czy Tommee Tippee.Chodzi mi o te 6+.Bo wczoraj byłam w sklepie i nie mogłam się zdecydowac.

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki
wczoraj wieczorem napisalam mega posta i kazdemu odpowiedzilam, ale mi go wcielo.nie zaczynalam juz nowego bo nikola sie obudzila z placzem. dalej chora. dzis na 15 mam wizyte u lekarza. wczoraj mi tak marudzila ze maialm dosc i po poludniu musialam sie polozyc sama na gorze i polezec no i tak lezalam godzinke:szok:
piekna pogoda a ja nie chce za bardzo wychodzic z domu jak nikola ma temperature, co chwile kicha tak ze gile ma po same cycki no i ten kaszel:-(
sylwia-nikolke w sumie nie choruje, ale ciezko przechodzila zabkowanie(nie chce sobie nawet przypominac:-() no i ta nieszczesna alergia, ktorej tutejsi lekarze nie umieli zwalczyc:-(.a teraz to niewiem czemu jest chora, albo ja ja zarazilam, albo to ten weekendowy wypoczynek na ogrodzie

mojadzidzia-ja z ksiazek chyba nic nie wybiore:-( taka ze mnie czytelniczka, ze nowe cosmo lezy na stole nieprzeczytane:baffled::szok:
ewelina1985-witam:-D ponownie na forum
renuska-moje nazwisko i imie to tez nielada wyzwanie lda obcokrajowcow:-D
justysiak- sorki kochana ale mnie nei bedzie u ciebie z przyczyn chorobowych:-( nawet do dzieci z nikola na play grupy nie poszlysmy,ani wczoraj ani dzis:-(
wiecie co jestem taka padnieta, ze nawet muzyki nie chce mi sie sciagac z neta:-( do tego teraz czuje wielki smrod od nikoli:baffled:, a w domu syf:sorry2: uciekam to ogarnac

Hej dziewczyny. Dzis przebudzilam sie w nocy patrze a moj synio znowu wylazl z lozeczka i spal na podlodze,wiec go wzielam i zasioslam ale rano znowu spal przy naszym łóżku. Kurcze moze łóżeczko stoi w zlym miejscu.Sama niewiem.Pogoda dzis naprawde fajna niby pochmurno ale cieplo,a moje dzieciaki sa przeziebione zreszta ja tez troszke. Dzis na obiadek ugotowalam zupke ogorkowa,przepyszna mi wyszla bo z ogorkow kiszonych domowej roboty. mniam.

Kasia8118-mi tez nie zalezy kto bedzie robil zdjecie ale slyszalam ze w konsulacie sporo zdjec odrzucaja.My mamy wizyte 28 maja,mam nadzieje ze do 3 lipca paszporty juz beda bo wybieramy sie do polski.

Tynia i wiki-dzieki za pocieszenie i artykul,przeczytalam go wlasnie

Pozdrawiam

hej

Ja juz po wizytacji i po flexiphonics- szymon po prostu uwielbia te zajecia:szok: Pogoda rzeczywiscie super- pranie mozna wieszac:-D:-D:-D:-D
ewelina1985- synek po prostu bezbledny:-D:-D:-D Nie mam pojecia jaka moze byc tego przyczyna ale jak dla mnie to jest to przeslodkie:tak:
Kasia8118- artur nic nie wie jak pracuje:wściekła/y: Dawaj wiec cynka kiedy przyjedziecie to po prostu postara sie nie pojsc:tak:;-) Niech krystian zabierze koniecznie swoj zestaw:-D:-D:-D
tyniaiwiki- a jak wiktoria? Zostaje juz sama w polskiej szkole czy z nia siedzisz? Ja mojego tez dam od wrzesnia- az sie boje ze go tam beda rozumiec:szok:
dominisia- ja tez mam juz dosc tego usypiania. Ale szymon mial tyle nowosci teraz ( smoczek, przedszkole) ze nie mam sumienia na razie probowac ze spaniem- zazdroszcze 4muchy:tak:

a my kupilismy wczoraj jednak bileciki do hiszpani na 19 maja:tak::-)

Amparrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
grrrrrrrrr, wrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie lubię Cię za tą wycieczkę;-)

Ja jednak zjawiłam się dzisiaj u Jstysiak. Koleżanka przyjechała wcześniej:tak: Jakimś cudem udało się pstryknąć mu fotkę, chociaż nie spełnia ona wszystkich wymagań bo ma pochyloną głowę i obrażoną minę ale na tymczasowy na pewno się nada:tak:

Jstysiak jeszcze raz dzięki za kawkę i za gościnę no i sorki za bałagan:zawstydzona/y:

Czesc dziewczyny!
my dzisiaj sporo czasu spedzilysmy na ogrodku na swiezym powietrzu i jakas taka zmeczona sie czuje :baffled: moja Dusia chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiac,od kilku dni raczkuje do otwartych drzwi w sypialni a jak na nia krzycze zeby wracal to pokazuje mi 'pa pa' :-D:-D dalej budzi sie w nocy i chodzi po calym lozku co tez jest troche niebezpieczne,moze wkrotce przymierzymy sie do lozeczka :eek:
sylwia.m dusia tez od jakiegos czasu klaszcze w dlonie ale najslodsze jest jak klaszcze do piosenki 'If your happy' na poczatku to az lezki mi sie w oku krecily taka bylam z niej dumna,niby niewielka rzecz a tak cieszy :-)
ampar3 hmmmmmmmmmmmmmmm....hiszpania,ale sie wybyczycie :sorry: moze chociaz pogode przywieziecie zeby nam nie bylo szkoda :-D
ewelina1985 niezly ten twoj synek,ciekawe tylko dlaczego nie kladzie sie do was do lozka tylko zasypia obok :sorry:
kasia8118 oby wam sie poprawilo i juz tak zostalo,strasznie ciekawa jestem co Krystian spakowal do reklamowki :sorry::-D

Czesc dziewczyny wieczorowa pora:tak:

Juz mi leb peka bo maz usypia Mala a ja juz nie wytrzymuje co za uparciuch jeden:wściekła/y: Tylko najdziwniejsze jest to ze poki P siedzi przy niej tzn kolo lozeczka bez dotykania jej ani gadania to o dziwo spi a jak on tylko podnosi sie do wyjscia tak ona w placz:wściekła/y::wściekła/y: walczy juz z nia godzine a ona nic nie cichnie skad ona ma tyle sily??

Po pierwsze jstysiak dzieujemy jeszcze raz za goscine i pyszne ciacho:tak:

mojadzidzia gratki dla Dusi z dnia na dzien dziewczyny nas zaskakuja coraz bardziej:tak::-)

ewelina zabawny ten Twoj synek jakos nie moge go sobie wyobrazic:-D chociaz moja mala tez juz mnie dwa razy zaskoczyla niby chodzila po lozku a nagle bach i spi:-D

Ampar ale Ci dobrze:tak:

Renuska ja tez bym poprosila voucher ale hmmm od kogo ja go odbiore:sorry:

Dobra uciekam zmienic meza;-)
Trzymajcie sie i milego wieczorka
Papa

hello;-)
JSTYSIAK-rowniez wielkie dzieki za kawusie i pyszne ciacho Twej roboty:tak::happy: i sorrki za balagan(zwlaszcza w kuchni);-)
KASIA-fajnie ze Wam lepiej ,niech tak juz bedzie:tak: co do fryzjerki to Marty juz nie ma i chyba wlasnie ta kasia mnie scinala:tak:
EWelina-mam core w tym samym wieku i tez dop zacyna mowic poszczegolne slowa:tak:;-) co do spania -to niezly aparacik z synka:-D dlatego ja jestem taka szczesliwa ze moja mala ma kojec i w nim spi w swoim wlasnym pokoju:happy:napewno do nas nie przyjdzie;-):-D:-D:-D
Placuszki usmazylam ,objedlismy sie,mezus zadowolony-nagroda bedzie:-D:-D:-D
papa

reklama
czesc kobietki ja dzis zaliczylam ogromny spacer najpierw angielski i pojscie do nowej sali kawalek dalej teraz bede miala o 10 minut droge dluzsza potem jak wrocilismy poszlismy sie ze znajoma przejsc nad rzeczke posiedzialysmy dzieci sie wybiegaly:tak::tak::tak::tak::tak::tak: a wiki przed samym pojciem do domu wskoczyla do wody wiec szla z powrotem w mokrych butach dobrze ze woda byla plytka:-:)-:)-( a z samego rana czyscilam carpet i pralam wiec caly dzien mi zlecial nawet nie wiem kiedy dopiero o 19tej zjadlysmy obiad bo P dopiero niedawno wrocil mnie wczoraj tak dusilo ze ledwo co usnelam a juz wstawalam normalnie katstrofa teraz tez to sie zaczyna ale mam nadzieje ze przejdzie szybciutko
swietnie ze wam sie spotkanko udalo zawsze cops mi wypada ze ie moge sie pojawic i jestem wsciekla na to okropnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ewelina niezly z twojego synka aparacik:-p:-p:-p:-p
oki zmykam krolewne do spania polozyc i nadół do mezulka trzeba w koncu troszke razem posiedziec

Do góry