Witam!
Niestety pogoda nam się zepsuła. No ale najważniejsze, że jeszcze nie pada.
Dziękuje za wczorajsze spotkanko. Jak zwykle było bardzo miło. Wczoraj byłam na wywiadówce w szkole Filipa. Nasłuchałam się samych pochwał i oczywiście jestem bardzo dumna z mojego starszaka

:-) To troszke się pochwale- dzieciaki za dobrą prace dostają pieczątki gwiazdki i Filip ma ich największą ilość. Tzn. ma ich już maksymalną ilość a reszta dzieci jest daleko w tyle:-):-):-)
Ampar- super, że Szymonek jednak przekonał się do przedszkola. Oby tak zostało. I oczywiście zazdroszcze urlopu
Dominisia- jak się udała wizyta u fryzjera?
Ewelina- moge sobie tylko wyobrazić jak ciężko jest z bliźniakami. Chociaż pewnie im starsze tym lepiej. Co do odpadków z ogrodu to nie powinno się wrzucać do kosza (mogą nie zabrać

). Są takie zielone torby do których się je wrzuca. Pewnie na stronie councilu znajdziesz informacje w jakie dni je zabierają
Kasia8118- ja polecam żel Dentinox głownie dlatego, że można smarować nim dziąsła co 20 min a innymi przeważnie co 2-3 godz. Co do niekapków to teraz mamy Tommee Tippee i moim zdaniem łatwiej go domyć niż Aventa.
Agnieszkauk- jak Nicolka? Mam nadzieje, że już lepiej się czuje

Buźka dla niej
mojadzidzia- super, że Nadusia tak szybciutko rozwija nowe umiejętności. Zdolniacha z niej:-) A zdjęcie na NK jest bossskie

Mam nadzieje, że ze zdrowiem mamy to nic poważnego
Agaam- niezły cwaniaczek z małej. Może śpi na podglądzie;-):-)
jstysiak- ciacho było pierwsza klasa. Jeszcze raz dziękuje za gościne
Graziul- a jaka była nagroda?;-)

Co do spotkania to dostosuje się do reszty.
Tyniaiwiki- niezła aparatka z Wiki
Doris- J znowu będzie jechał na 12 dni? Jak przygotowania do remontu?
Natalka- nie zazdroszcze nocki. Niestety nic już nie poradze bo nie mam pojęcia co mogłoby pomóc. Może dobrze byłoby się przejść do lekarza

Żaneta- eh te dzieciaki. Czemu one tak bronią się przed snem? Z Adamem często jest podobnie. Ledwo może utrzymać otwarte oczy ale macha rękoma i nogami byleby tylko nie zasnąć

Sylwia- jak poszło w konsulacie? Nie było problemów ze zdjęciem?
4muchy- zdrówka dla Julki
Ale się rozpisałam

Pozdrawiam