kasia8118
Fanka BB :)
Hej moja dzieciarnia już śpi więc jest czas na BB
.
U nas nic ciekawego trochę zrana mieliśmy spraw do załatwienia więc było co robic ale po 13.30 zaczęła się nuda bo pogoda deszczowa
.Mam nadzieje ze jutro pogoda będzie łaskawsza i uda nam się zaliczyc jakiś długi spacerek
.
Ragazza zgadzam się z Sylwią że na takie rzeczy nie mamy wpływu
.Niestety:-(.Ważne że z małą wszystko Ok.
monia22310 a gdybym wprosiła się na kawkę o 11
?Oczywiście chodzi mi o czwartek.Podaj mi proszę jakie autobusy stają blisko twojego domu
.
m02051991 a czy te domu na bd5 z accentu mają tylko po 2 sypialnie?Pytam bo ja szukam czegoś z trzema ale na liście nie było żadnych domów z trzema sypialniami na bd5?
Renuska ja też ostatnio kiepsko sypiam dzięki Olivierowi bo budzi się co parę minut i trochę płacze lub marudzi wszystko przez te zęby
.Niby już 3 ładnie ładnie się przebiły ale ten 4 jeszcze daleko w polu
.
sylwia.m ja odpadam
.
aggam fajnie udało wam się załatwic z tym księdzem
.
Rozumiem że wyjście w sobotę 6 listopada jest nieaktualne
???Czy się mylę???
.U nas nic ciekawego trochę zrana mieliśmy spraw do załatwienia więc było co robic ale po 13.30 zaczęła się nuda bo pogoda deszczowa
.Mam nadzieje ze jutro pogoda będzie łaskawsza i uda nam się zaliczyc jakiś długi spacerek
.Ragazza zgadzam się z Sylwią że na takie rzeczy nie mamy wpływu
.Niestety:-(.Ważne że z małą wszystko Ok.
monia22310 a gdybym wprosiła się na kawkę o 11
?Oczywiście chodzi mi o czwartek.Podaj mi proszę jakie autobusy stają blisko twojego domu
.m02051991 a czy te domu na bd5 z accentu mają tylko po 2 sypialnie?Pytam bo ja szukam czegoś z trzema ale na liście nie było żadnych domów z trzema sypialniami na bd5?
Renuska ja też ostatnio kiepsko sypiam dzięki Olivierowi bo budzi się co parę minut i trochę płacze lub marudzi wszystko przez te zęby
.Niby już 3 ładnie ładnie się przebiły ale ten 4 jeszcze daleko w polu
.sylwia.m ja odpadam
.aggam fajnie udało wam się załatwic z tym księdzem
.Rozumiem że wyjście w sobotę 6 listopada jest nieaktualne
???Czy się mylę???
ale przynajmniej mam spokoj
dzis bylam z Claudia na basenie bo z mojej play grup zrobili wyjscia na basen co wtorek bardzo malej sie podobaly takie zajecia pani ktora to prowdzila spiewala piosenki i rozne zabawy wymyslala