Nie rozmawiam o biznesach bez kawy!hihi
A w skrocie sie nie da.!!!

A w skrocie sie nie da.!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Mam nadzieję, że w końcu i tu dotrze piękna pogoda...może Werka nam przywiezie
Gdybym ja miała zrobić porządki w szafach i wywalić wszystko, czego od roku nie nosiłam, to chyba bym naprawdę musiała wywalić WSZYSTKO
Bo ja jakoś nie mogę dojść do siebie po ciąży, bo cały czas mam 10 na plusie
Chyba muszę zaprzyjaźnić się z Dukanem
, pamiętam, że Izunia stosowała tą dietę i schudła.
, ale i tak zamierzam polecieć jakoś w połowie lipca i posiedzę sobie nam polskim morzem co najmniej miesiąc, a może nawet dwa 
Tak jak wspomnialam prosze o kontakt na privie.Mozna pogadac szczegolowo i o konkretach,odpowiedziec na watpliwosci,itd.Poza tym jest mozliwosc spotkania sie osobiscie i wysluchania prezentacji.To tyle!!!:-)Pewnych rzeczy sie nie obejdzie.Potraktujcie to jako rozmowe w sprawie pracy:tylko,ze to wy bedziecie zarzadzac swoim czasem .
.Dukana robilam i wiem ,ze mimo zapewnien waga wraca w towarzystwie Jojo.Musze na chwilke zniknac,ale jeszcze dzis wroce!!!!HIHIHI*