hej dziewczyny
goldenko trzymam za Ciebie kciuki
jesteś zaradna i napewno poradzisz sobie z tymi problemami
może orientujecie się jak to jest tutaj z receptami na lekarstwa? bo ja byłam dzisiaj u lekarza z córcią i lekarz wypisał recepte na maść i jak się okazało nic nie musiałam płacic
zastanawiam się dlaczego?
goldenko trzymam za Ciebie kciuki
jesteś zaradna i napewno poradzisz sobie z tymi problemami
może orientujecie się jak to jest tutaj z receptami na lekarstwa? bo ja byłam dzisiaj u lekarza z córcią i lekarz wypisał recepte na maść i jak się okazało nic nie musiałam płacic
zastanawiam się dlaczego?
Mowilas cos ze rozstaliscie sie na chwile wiec skoro tu nie masz ani pracy ani perspektyw na godziwe mieszkanie dla Ciebie a przede wszystkim dziecka to moze powinnas sie do niego przeniesc...kurcze Ty jestes w 30 tyg facet powinien kolo Ciebie skakac...jak Ty zamiezasz sobie dac rade calkiem sama? wiem ze jestes dzielna, ale ja sobie nawet nie umiem wyobrazic co by bylo jak bym byla w takim momencie calkiem sama:-(a jak Twoja rodzina? moze powinnas jednak wrocic do polski? Nie wiem kurcze co Ci radzic...mam nadzieje ze to sie jakos szybko wyjasni bo szkoda Twoich nerwow i malenstwa. Nie mozesz, poprostu nie mozesz byc sama przez ostatni okres ciazy i porod i potem kilka tyg, zrob wszystko zeby byl z Toba ojciec dziecka albo ktos bliski...