reklama

Mamy z Doncaster

Dźoana czuje sie dobrze tzn coraz większa hehe i wolniejsza ale nie ma źle. wyniki wszystkie w normie położna zadowolona. no przydałaby mi sie kaska ale poczekam :-) landlord sie troche uspokoił. na mnie sie wyżył bo ma 40 domów a połowa osób nie zapłaciła i mi sie oberwało. mała mnie kopie pod żebrami i to jest troche uciążliwe :) a Izusia ma pewnie pełne ręce roboty dlatego do nas nie zagląda ale na naszej klasie czasem jest :)

reklama
hej dzoana mamy dzieci w podobnym wieku.:tak: moj syn jest ze stycznia a twoja coreczka?? bylam na tym spotkaniu o insurance i nie musialam miec potwierdzenia adresu tylko ten list ktory mi przyslli.i teraz bede czekala na numer. mam nadzieje ze szybko przyjdzie. a co do swiat to wogole ich nie czuje. czekam na meza w koncu kiedy przyjedzie bo jets jeszcze w irlandii. a narazie ja mieszkam u siostry. i czeam az zaczne prace. narazie w abp ale juz bym chciala isc.

hej :-) samulko moja "stokrotka" jest z listopada 2007:-D a kiedy wybierasz się do tego abp? bo ja też mam zamiar:tak:prawdopodobnie w tym miesiacu ale się okaże czy to wyjdzie.a skąd jesteś?z jakiego osiedla?

A tak wogóle to ja czekał na numer z insurancu gdzies tak 2tygodnie, a na kartę ok 2miesięcy, a mój brat czekał na wszystko 4tygodnie:tak:
miałam się zapytac Izusi, jak wogóle minął poród? czy personel był ok i jak z językiem?bardzo mnie to interesuje:tak: jak któras z Was ma kontakt z Izusia to niech jej powie żeby zagladnęła do nas od czasu do czasu;-)pozdrawiam:-)

w tym tygodniu ma sie wszytsko wyjasnic z praca.ja juz wczesniej pracowalam w abp i powiem szczerze ze mi sie podobalo i mialam lekka prace. jestem z rossington. a moj synek ze stycznia a dokladnie z 19.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry