reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Doncaster

Ja pamietam,ze z Ola zaczelam jak skonczyla 6 miesiecy - byla troche mniejsza - 3700 ale to dziewczynka wiec nie rosnie tak bardzo. Najbardziej wkurzalo mnie mowienie mojej mamy - a ze jej kolezanka to zaczela dokarmiac jak maly mial niecale 3 miesiace...(dobrze,ze sie tym nie przejmowalam bo w koncu kazde dziecko jest inne)
Filip wazyl 4100 i mimo,ze po nim nie widac - to przybiera tak 1kg na miesiac :) Ja tez wolalabym poczekac do 6.miesiaca - ale nie wiem czy sie uda....

reklama
witajcie na szybkiego jestem na necie...
6.09.2008 godz.18.30 Alexander Leon przyszedl na swiat... 55cm, 3520g.
po dlugim czasie walki zakonczylo sie cesarka. jak bede juz w domku to napisze wiecej co i jak. chllopak piekny i zdrowy :) ja jak narazie nie moge sie ruszyc. jak dobrze pojdzie we wtorek bedziemy w domku. pozdrowionka

wow - super,ze Wojtek ma juz zabki!!
Moj to slinil sie juz od jakiegos czasu - ale od kilku dni to jest placzliwy + czerwone policzki - wiec licze,ze tez mu cos na dniach wyjdzie :)

No jak tam Nefretete? Jestescie juz w domku? Mam nadzieje ze dzidzia i mama maja sie dobrze:tak::-D Czekamy na jakas fotke malego Alexandra:tak:
A mnie moj brzdac tak dzis pokasal tymi nowymi zebami, ze jutro chyba bedzie jadl z butelki:-(

reklama
od wtorku jestesmy w domku:-) malo pisze bo troche jestem jeszcze obolala po cesarce... ale dzisiaj przyjezdza moja mama wiec bede miala luzniej
a o to i moj przystojniak

Załączniki

• 07.09.08.10.JPG
    07.09.08.10.JPG
    269,1 KB · Wyświetleń: 40
  • 08.09.08.1.JPG
    08.09.08.1.JPG
    489,5 KB · Wyświetleń: 45
  • 09.09.08.1.JPG
    09.09.08.1.JPG
    613,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 09.09.08.2.JPG