reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Doncaster

ja postanowiłam, że skoro mam na tej chacie mieszkać to ma mi być miło i pomalowałam tak jak mi sie podobało... najwyżej jak sie bede przeprowadzac kupie wiadro 10l magnoli i sie przemaluje- to koszt raptem 11Ł:-D

była dzisiaj u nas hv i zważyła Alexa:-) mój klocuś waży już 4,5kg:-)

reklama
a ile twoj alex wazyl jak sie urodzil???nasz wlasciciel nie chce sie zgodzic na iiny kolor wiec moze bysmy tez tak zrobili jak napisalas przy wyprowadzce odmalujemy na magnolie musze namowic meza :tak:

Alex wazył 3,520 ;)
namawiaj męża namawiaj zeby sie miło mieszkało a nie jak w szpitalu:-D ja teraz mam w sypialni czerwień i kawe z mlekiem, a u Alexa jest żółty z pomarańczem:-)
byłam dzisiaj sie zapisac do colegu ale niestety nie maja miejsc na ten moment... najwczesniej w styczniu nauke moge zaczac:wściekła/y: a juz sie napaliłam jak arab na kurs pilotażu:-D
a teraz żeby uśpić małego musiałam włączyć suszarke:-D

dobre z ta suszarka moja znajoma wlaczala suszarke jak syn mial kolki taka stara miala z wolnym strumieniem ciepla i mu ogrzewala brzuszek i szybko zasypial

słyszałam że dzieci właśnie lubią zasypiać jak jest jakiś regularny szmer typu suszarka, odkurzacz, a tym bardziej w autku. Alex jak tylko ruszymy samochodem to odrazu zasypia:-D
kupiłam mu ostatnio matkę edukacyjną. jakies pare minut temu ja rozłożyłam i położyłam na niej Alexa... część zabawek musiałam pozdejmować bo było za dużo i pierdolca w oczach dostawał:-D zostawiłam dwie o najbardziej regularnych kształtach i powoli przysypia hahaha kochane maleństwo

powoli przekonuje meza do innego koloru oczywiscie mowi ze wlasciciel sie nie zgodzi wiec powiedzialam ze sama sobie pomaluje :D zrobie to :-)

he he dobre na pewno nie bedzie na ciebie sama powiem kandlordowi ze jak sie wyprowadze to przemaluje przeciez nie on tu mieszka ale my poza tym on w ogole nie przychodzi chyba ze sie cos dzieje jak dzwonimy sami

reklama
kupilam dzis malej nowe lozko tzn fotel jednoosobowy rozkladany w tej Anglii nie ma zbyt duzego wyboru wszystkie lozka sa nierozkladane a u mnie malo miejsca. ciekawe kiedy przyjdzie pisalo do 7 dni

Do góry