Nefretete

rozleniwilam sie to fakt ,ale nie z tego powodu nie pisalam. Cos mi sie w szyje zrobilo (jakis sciegno sie uszkodzilo czy cos jak wstawalam do malego w nocy),ledwo sie ruszac moge. Juz jest lepiej,- jak widac bo moge usiasc przy kompie) ale przez kilka dni to nawet w lozku z boku na bok nie moglam sie przekrecic. Az moj maciek musial wziac wolne w pracy zeby sie malym zajac bo ja nie mialam jak

No a co do zabkow to poki co sa dwa i dalej rosna

Maly juz troszke spokojniejszy ale w nocy nadal sie budzi. A tak w ogole zauwazylam ze on jest bardzo towarzyski i bardzo lubi jak cos sie dzieje. A zaczyna plakac jak mu sie nudzi i dlatego mi tak czasem wyje:-(bo ja mu juz czasem nie wystarczam i nie zapewniam mu wystarczajacej rozrywki:-(No ale tak to jest jak tata caly czas poza domem

Adas13 noworodki wrecz nie moga spac pod koldra

powinny spac na plasko ,bez poduszki i co najwyzej wlasnie w rozku albo pod cienkim kocykiem. ( Ja kiedys umarlam 8 razy jak polozylam malego pod grubym kocem i obudzilam sie po 8h zdziwiona ze moje dziecko nie obudzilko sie w nocy na karmienie , a on tak jakos w nocy zarzucil na siebie ten koc ze byl caly zakryty. I do tego sie nie ruszal- serio ,nie wiem jak on to zrobil, a mial wtedy moze 6tyg.)

:-(Natomiast wazna jest temperatura w pokoju...najlepiej jak jest w granicach 20 do 22C

ps. Ktora sie pisze na jakis spacerek z wozkiem?:-) Albo kawe albo sok?