Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A pozniej wizyty co miesiac albo dluzej ....w miare zaawansowania stanu ok 7-8 miesiaca co 3 tyg , a w 9 co 2 lub 1tydz.
dlczego oni niczym się nie przejmują ech ... a z tym GP to jest tak że ja nie mam wogóle tu lekarza może dlatego najpierw musze sie zapisać żeby wogóle gdzieś figurować sama już nie wiem .... a mam jeszcze jedno pytanie ponieważ nie posiadam Insurance Number ale składki są pobierane co tydzień z mojej wypłaty czy będe musiała płacić za wizyty położnej i u lekarza?
"chyba"- bo ja nie moge dlatego miedzy innymi wracamy do polski. Tu lekarz GP jest od wszystkiego...a jak cos jest od wszystkiego to jest do niczego:-( Moglabym poemat napisac o ich podejsciu do pacjeta...olewka a jak cos dolega to prosze paracetamol lykac...cudowny magiczny lek na wszystko
Musisz sie do przychodni zapisac ale czy musisz isc na wizyte do GP to nie wiem, ja nie bylam u GP w sprawie ciazy. A jezeli placisz skladki to moze masz jakis tymczasowy NIN , a jezeli nie to tez musisz sie o to postarac...inaczej moga chciec zebys placila za wizyty:-( Wiem ze to duzo zalatwiania, ale czym szybciej sie za to wezmiesz tym spokojniejsza bedziesz pozniej...a to lepiej dla dzieciaczka
:-)