reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Doncaster

hej dziewczyny długo mnie nie było ach... jaka jestem szczęśliwa dzisiaj byłam na usg bo miałam silne bóle i plamienia ale wszystko jest w porządku pierwszy raz zobaczyłam moje dziecko :-) ma 23 mm ale jest wszystko dobrze nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie usg hihih buziaczki dla Was wszystkich

reklama
goldenka25 wiem co czujesz ja tez nie mogłam napatrzeć sie na zdjęcia usg... i co jakiś czas puszczałam sobie filmik DVD z 21 tyg który nagrała mi pani doktor w Polsce:-D

Muszę sprawdzić na mapie gdzie to:-) Wcześniej przez jakiś czas mieszkaliśmy na Bessacar,teraz od niedawna przeprowadziliśmy się do Adwick heh nawet nie wiem czy poprawnie to pisze.fajnie byłoby mieć niedaleko polską znajomą:happy: zwłaszcza że obie jesteśmy zafasolkowane:-)
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki z Doncaster i okolić:happy2:

hej dziewczynki:-)
dawno mnie tu nie było... takie małe zamieszanie w domku miałam ech:baffled: ale już po wszystkim.
Byłam dziś z Alexem na kursiku... moje maleństwo było grzeczniutkie i w zajęciach nie przeszkadzało:-) normalnie dumna z niego jestem:-D żeby z rana był takim aniołkiem i dał mamie pospać chociaż do 9 było by bosko haha marzenia... :-):-D:-)
a co tam u was słychać? odzywać sie proszę?
misska może w przyszłym tygodniu jak będzie ładna pogoda ruszymy na spacerek do pubu na soczek-piwko. są jeszcze jakieś chętne?

Witam Was wszystkie:-)
Uff ja zaczynam tęsknić za domem w Polsce:-( ciągle jestem rozdarta,jak jestem tam to tęsknie by być tu,jestem tu to martwię się o ojca czy sobie poradzi i mam wyrzuty sumienia że został tam sam.Niby wiem że mam teraz swoją rodzinę o którą muszę dbać,o moje malenstwo by nie wychowywało się bez ojca,ale czasem tak trudno wszystko pogodzić.
Zaczynam smęcić więc lepiej kończe

reklama
Do góry