reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Doncaster

Witajcie dziewczynki :-):-):-)

Ale sie paskudnie przeziębiłam katar, kaszel, ból gardła, gorączka :-:)-:)-:)-( a do tego nic brać nie mogę. Dzisiaj mam wizyte u GP to może on mnie podratuje czymś bo inaczej to sie wykończe:-( Herbata z cytryną nie działa a sokiem z malin podobno nie powinno sie rozgrzewać o to szkodzi maleństwu....

A na dodatek dzisiaj po kąpieli na rękach i nogach wyskoczyły mi jakieś czerwone plamki :szok::szok::szok: zchodzą już na szczęście ale co to może być. Bardzo sie martwie o maleństwo :-:)-:)-(

Pozdrowienia i buziaczki dla Was ;-)

reklama
Gdyby to było takie proste,pewnie bym tak zrobiła.Kocham mojego tate,w Polsce mieszkaliśmy w jednym domu,bez przerwy dochodziło do kłótni i konfliktów.Tak na prawdę nie potrafimy żyć razem,ale kiedy znów pomyślę że został tam sam to mam wyrzuty sumienia że jestem niedobrą córką. Na święta wykupiliśmy mu bilet to przez miesiąc będziemy razem,a może i dłużej zastanawiamy się żeby tato nie został , przynajmniej do czasu gdy nie wyprostujemy finansów:-( (ale to już długa historia i chyba nie będe o niej pisać).

Goldenko mam nadzieje że szybko wrócisz do zdrowia.Współczuje,ja już przez to przeszłam na szczęście u mnie poskutkowały domowe sposoby,chociaż ból zatok pozostał do dzisiaj.Polecam mleczko z miodzikiem i czosnkiem:tak: niezbyt smaczne ale podobno skuteczne.
Zdrówka i jeszcze raz zdrówka;-)

goldenka25 znajac tutejsze metody leczenia to dadzą Ci paracetamol:baffled: wygrzewaj sie dobrze;-)
izusia1981 ja akurat nie mam z ojcem takiego problemu był u mnie ostatnio przez 10 miesiecy i teraz jak pojechał to jakos pusto bez niego... wiekszosc czasu spedzał u siebie w pokoju ale zawsze pomógł jak potrzebowałam. Gorzej by było z mamą bo jej wszedzie pełno hehehe.
jakoś to będzie:tak:

moj mały coś miał zły dzień, a i teraz uśpić go nie moge :wściekła/y:daje sobie jeszcze 15 minut jak nie uśnie to go ubieram i jedziemy sie przejechać:sorry:

witam z rana :-)
ładna pogoda sie zrobiła... mam nadzieje że utrzyma sie tak cały dzień to koło południa wyskoczymy na spacerek;-)
a wy dziewczynki co dzisiaj porabiacie?

Ja przylecialam dzis rano z Polski wiec jestem w rozsypce ale jak jutro bedzie taka pogoda to chetnie wyskocze na jakis spacer albo soczek:tak::-D
No Goldenka kuruj sie bo malenstwo musi miec zdrowa mame:tak: Jedz czosnek to pomaga:tak:ja nie cierpie ale jak trzeba to trzeba:tak:No i zobaczysz co powie lekarz ...ja niestety dorobilam sie anginy na poczatku ciazy i bralam antybiotyk:-(
Izusia wiem jak to jest tesknic za rodzina:-(Ja tesknie za moja strasznie:-(Dlatego za miesiac wracam do Polski. Dosyc juz tej emigracji:tak: Ludzie za szybko odchodza zeby przedkladac pieniadze nad bliskich:-(

ja to sie dopiero dzisiaj na spacer wybrałam:wściekła/y: zaczeło sie od tego, że ubrałam małego i stwierdziłam brak wózka... został w autku którym mój kochany pojechał do pracy. no cóż trudno, musiałam zapłacić rachunki więc postanowiłam, że jak dojdę do argosu z małym na rękach to kupie nosidełko:baffled: no więc jak pomyślałam tak zrobiłam. wybrałam w katalogu nosidełko i poszłam zamówić... wszystko by było zajebiście gdybym nie zapomniała karty:wściekła/y: ręce mi chcą odpaść:baffled: no ale cóż głupota ludzka nie zna granic. wqrwie sie tylko jak jutro znów będzie padać i będe musiała kolejny dzień w domu przesiedzieć:szok:
misska jak jutro będzie ładnie to może w końcu sie poznamy:-) może jeszcze któraś kobitka ma ochotę na spacerek w towarzystwie? Ja jestem wolna od 11.00- 17.00

reklama
Tam jest od 13.30 do 15 chcialam isc wczesniej ale maly mi marudzi i nie moze zasnac ...zaraz pewnie przysnie i chce zeby troche pospal wiec bede pod koniec tak 14.45:tak:

Do góry