reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
dziewczyny to sie w głowie nie miesci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja naprawde nie mam nic do Anglików ale zostałam bezczelnie potraktowana. miałam spotkanie na godzine 14. spotkanie mialo trwac godzine czasu a prawnik poswiecil mi raptem 15 minut nie dal mi skonczyc a wogole to ja go wiecej nauczylam niz on mnie. co chwile mowil cytuje"oo to nie wiedzialem a tego tez nie wiedzialem" itp itd pokazywalam mu akty prawne rozne a on oczy wybałuszał tylko i wolal rece umyc mowiac ze mieli prawo mnie zwolnic. do d*** z taka pomocom. odradzam citizens advice biuro:no::no::no: nie stac mnie na normalnego prawnika a w tym biurze to sami wolontariusze siedza a nie uprawnione osoby masakra mówie Wam. Sama bede walczyc z pracodawcą nie potrzebuje adwokata :-):-):-)

widze ze tu jest tak ze wszystkim nic nie wiedza kazdy pyta 5 innych osob kolezanka miala taka sytuacje w banku pracownik pracownika pytal co ma robic i nikt nie mial zielonego pojecia jednym slowem beznadzieja!!!!! dasz rade sama widze ze jestes zaradna i na pewno uda ci sie z nimi wygrac

aska0901 dziękuje za miłe słowa:tak: musze walczyć bo ja tu przyjechałam do pracy hehehe chciałam tylko pracować do końca kwietnia żeby na macierzyński przejść a co im szkodziło mnie zostawic w pracy skoro oni by mi nie płacili macierzyńskiego bo nie przepracowałam u nich 26 tygodni. to co mogłam załatwiłam dzisiaj teraz czekam na odzew w sprawie benefitów ale to pewnie potrwa. rozmawiałam z koleżankami i niektóre czekają wciąż mimo że niektóre dokumenty złożyły 2 miesiące temu:szok: teraz będe odpoczywać bo do porodu już nie zostało dużo czasu:-)

goldenka przejdz sie do women centre tam tez podobno maja pomoc prawnikow. jesli bys chciala szukac pracy to jest agencja reed dla samotnych rodzicow i moze tam mozesz sie spytac o jakas pomoc;-) nic wiecej w danym momencie nie przechodzi mi do glowy:sorry2:

czesc dziewczyny ja jestem wlasnie w trakcie sprzatania moje dziecko sobie spi jeszcze slodko drugie ma dopiero przyjsc. musze wyjsc na poczte ale tak tam wieje dzis ze nie chce mi sie w ogole wychodzic

czes dziewczyny:-D faktycznie pogoda jest kiepska, aż nie chce się wychodzić:no:

trzymam kciuki goldenka za Ciebie ale widzę, że napewno dasz radę, bo z tego co piszesz jesteś bardzo odważna :tak:napewno będzie dobrze:tak:

a jak tam u Ciebie nefretete wyzdrowiałas już z małym do końca?

coś izusia nie odzywa się napewno ma teraz urwanie głowy z trzema ''facetami''w domu;-) pozdrawiam :-)

reklama
witam sie i ja
pogoda sie zpierdzieliła:wściekła/y: mam nadzieje, że weekend bedzie ładny... to i jakis spacerek z rodzinka by sie uskuteczniło;-):tak:
jutro ide z Alexem do hv zeby mi go zwazyli i mam nadzieje ze bedzie ladnie to jakis park by sie zaliczyło:sorry2:

jeszcze do konca chyba nie wyzdrowiałam bo kaszelek jeszcze jest. wybralam juz wszystkie antybiotyki,a teraz biore tylko witaminki i saszetki na grype:baffled: Alex ma katar ale to chyba przez to ze ida mu zęby. nie ma goraczki wiec jest oki;-)

dziewczyny powstawiajcie sobie suwaczki;-):tak::-)

Do góry