reklama

Mamy z Dublina!

Diewczynki czy któraś z was robiła usg 3d,4d w Medicusie???
Ciekawa jestem ile was to kosztowało;-)
Podobno sam scan bez badania ginekologicznego to 150 euro. Tak zostałam poinformowana telefonicznie;-).
Wiem jednak już z własnego doświadczenia, że taka informacja może się różnić od rzeczywistości:wściekła/y:
Czy to prawda? Byłyście zadowolone?

reklama
jsz ja poszlam na 3D do Medicusa. Pech chcial, ze Maly nie chcial pokazac buzki. Dr Antepowicz dlugo z nim walczyla i probowala przekonac, zeby sie przekrecil, ale nic z tego nie wyszlo. Swoja droga Pani Doktor bardzo mila kobietka- polecam :)
Bylam tam jakies 2 misiace temu, wtedy cena 3D byla 150 euro, ale ze Maly sie nie ustawil ladnie to policzyla mnie jak za zwykle usg bez badania ginekologicznego, czyli 80 euro. W tej cenie dostalismy tez plytke dvd z nagranym badaniem, wiec jestem zadowolona z uslugi ;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny dostalam dzis poczta voucher do Giraffe childcare and learning centre. czy ktoras z was ma zamiar prowadzic tam pociechy??? jak tak to moge podeslac wam ten voucher bo ja mieszkam daleko i napewno zniego nie skorzystam.
podaje stronke popatrzcie i jak cos dajcie znac to wam oddam go
www.giraffe.ie

jsz ja poszlam na 3D do Medicusa. Pech chcial, ze Maly nie chcial pokazac buzki. Dr Antepowicz dlugo z nim walczyla i probowala przekonac, zeby sie przekrecil, ale nic z tego nie wyszlo. Swoja droga Pani Doktor bardzo mila kobietka- polecam :)
Bylam tam jakies 2 misiace temu, wtedy cena 3D byla 150 euro, ale ze Maly sie nie ustawil ladnie to policzyla mnie jak za zwykle usg bez badania ginekologicznego, czyli 80 euro. W tej cenie dostalismy tez plytke dvd z nagranym badaniem, wiec jestem zadowolona z uslugi ;-)

Manija dziękuję za odpowiedź, dobrze jest poznać czyjąś opinię ;-).
Wnioskując z twojego suwaczka to już tuż tuż ;-)
Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło gładko:-)!
Trzymaj się!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry