• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z FRANCJI!

naciesz sie ta mozliwoscia wypoczynku:p ja to tylko odliczam konca tego tygodnia, bo po ostatnim piatku mam wszystkiego dosc:/ i dzisiaj powtorka z rozrywki 4h20min az do 17.20.... kurcze nie sadzilam ze bedzie az taka roznica w wielkosci mojego brzuszka w ciagu 4 tyg urosl niesamowicie....i szczerze to ciesze sie ze maluszek rosnie ale nie jestem przyzwyczajona do takich wymiarow i troche mnie przerazajal:p ale najwazniejsze jest zeby mala byla zdrowa. i od nastepnego tygodnia tez bede musiala wymyslac sobie jakies spacerki czy cos zeby sie nie zanudzic w domu sama...

reklama
hej
witam sie po dluzszej nieobecnosci

Josephine co u Ciebie kochana? jak malnstwo w brzuszku? i starszy synio?
u nas dobrze
maya ladnie nam rosnie i robi sie coraz bardzie "kumata"
kasper kocha siostre i jak narazie jej nie leje i nawet daje jej swoje zabawki:)

hej :)

parisienne hej :) ciesze sie ze u was ok :)
u nas powolutko, zaczelam 30tc ... oby teraz czas szybko minal... bo nocki, wstawanie do wc + kopniaki itp = zaczyna sie robic ciezko :)

fajnie, ze kapik tak pozytywnie reaguje na siostre, jest nadzieja :)
L. narazie caluje brzuch i od MIESIECY doslownie, niezlomnie mowi ze chce siostre!!! nie chce nawet slyszec o bracie yyyyyyyyy.... bedzie ciekawie jesli urodzi sie chlopczyk :)

pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
hej:)
i ja dzisiaj odpoczywam:)
korci mnie zeby zrobic sobie wypad na sklepy :p ale lekarz powiedzial ze jeszcze 18 nam podtwierdzi czy na 100% bedzie dziewczynka i tylko to mnie powstrzymuje:p
a wy jak tam?

Hej:)))
Magdabb oj to czas do 18 bedzie sie dluzyl:))! Pewnie bedzie dziewczynka:) daj znac jak zadzwoni i potwierdzi.A pozniej szczesliwa lec na zakupy hihi
A u mnie ok,mamy problem z zaplaceniem za bilety na samolot:/ niby wszystko poszlo,przyszlo potwierdzenie i lipa,kasa nie zostala przelana,cos z naszej karty nie mozemy zaplacic!czas mamy do 30 wrzesnia...cos musimy wykombinowac.
Dziewczyny czy tutaj w Fr dostaniemy gdzies torta (malego)na bitej smietanie?nie mam pojecia(w sklepach jakies nedzne na kremie widzialam)na Nadii roczek.

Co do tortow to nie mam pojecia, bo kupowalam zawsze tarte z truskawkami:). A mi czas sie bedzie dluzyl ale do 18.10:p wstepnie powiedzial, ze dziewczynka , ale kazal poczekac do nastepnej wizyty.

aaaaa do 18 pazdziernika :-D ale glupol ze mnie!To zaraz po Nadii urodzinkach:-)
Nie mam pojecia czy sa jakies cukiernie taj jak u nas zeby cos podobnego do naszych tortow kupic...najprosciej zrobic samej:) ale tym razem musze kupic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry