marys16
Fanka BB :)
co do tranu. ja Marcelkowi podawałam w tamtym roku tran to mial 1,5 roku. i sie podaje po porstu 1 lyzeczke od herbaty dziennie. i wtedy nie podaje sie juz dodatkowo witaminy D.
wiec mona myślę ze ty bez przeszkód możesz Nadi podawać.
i tu joephine nie wiem jak u ciebie by nie bylo za duzo tej witaminy D. ale tran zaczyna sie zawsze podawać od 0,5 łyżeczki stopniowo zwiększając do 1 łyżeczki
co do tortów. ja w cukierni zamawialam i zawsze byly pycha takie kremowe puszyste na biszkopcie obkładane takimi biszkopcikami bezowymi
raz brałam malinowy raz brzoskwiniowy takie smaki co by Marcelkowi pasowały.
ja i na święta czasem w cukierniach ciasto zamawiam.
mona a jak szczepisz mala w pl? jakimi szczepieniami? nie zapisywalas sie tu do żadnego rodzinnego?
zoe a gdzie pracujesz?
wiec mona myślę ze ty bez przeszkód możesz Nadi podawać.
i tu joephine nie wiem jak u ciebie by nie bylo za duzo tej witaminy D. ale tran zaczyna sie zawsze podawać od 0,5 łyżeczki stopniowo zwiększając do 1 łyżeczki
co do tortów. ja w cukierni zamawialam i zawsze byly pycha takie kremowe puszyste na biszkopcie obkładane takimi biszkopcikami bezowymi
ja i na święta czasem w cukierniach ciasto zamawiam.
mona a jak szczepisz mala w pl? jakimi szczepieniami? nie zapisywalas sie tu do żadnego rodzinnego?
zoe a gdzie pracujesz?

;-):-) takze luzik
a ja dzis ja zapisalam tez na srody no i na te ferie co beda w przyszlym miesiacu! znalazlam tez taka pania polke co to w szkolach uczy fr i moze uda mi sie z nia umowic na kilka lekcji