reklama

Mamy z FRANCJI!

trzymaj sie zoe372. glowa do gory dzisiaj bedzie lepszy dzien:)

ja dzsiaj jakos spac nie moglam.... przebudzilam sie kolo 5 zeby pojsc do wc i i juz nie moglam zasnac, mala szalala w brzuchu:pa jak zasnelam to trzeba bylo wstawac i jak na zlosc :/

reklama
hej
dziec mi sie ululal na kanapie
niech pośpi chwilkę.

josephine ja tez nie mam jakos ciagotki do kupowania tych sprzetow dla maluszka. wzielam tylko dokupilam taka mieka gondole ( bo ta co mialam dla Marcelka sprzedalam wraz z wozkiem) i musze dokupic fotelik samochodowy. a tak to mam spacerowke po Marcelku i musi to wystarczyc. nie jest to jakis cod techniki :) ale na wiosne bedzie jak znalazl. ale ja w ogole jakos nie zakupowa jestem. kupilam maluszkowi 3 pajacyki nowecieplejsze na zime i juz. wszystko inne mam po Marcelku. i to przygotowalam i przywiozlam tu ze soba tylko 62 i 68 rozmiar. bo mam cicha nadzieje ze na wiosne uda mi sie dojechac do domu do pl. i wtedy bede szperac w zapasach dalej :)
a na usg jak na razie wychodzi ze maluszke bedzie dosc spory a ja chcem czekac do terminu :) wiec 56 nie szykowalam ( tak by nie zapeszyc :) )
zoe super ze znalazlas kogos do nauki. ja musze sie przybrac. oj musze. ale ciazowa niemoc :))) by nie napisac lenistwo mnie jakos skutecznie odciaga od tego.
Parisienne alez piekne twoje dzieciaczki!

hej dziewczyny
zaszalalam dzisiaj i kupilam recznik, dwa pajacyki (jeden na 56, a drugi na 62) i body na 68 z krotkim rekawkiem ( bedda na pozniej).
teraz mam tylko nadzieje, ze lekarz sie nie pomylil i ze faktycznie rosnie nam mala Oliwka pod serduszkiem... bo kolory sa typowo dziewczece :p
mam posprzatane, zakupy zrobione teraz biore sie za gotowanie obiadu :p

pozdrawiam i milego weekendu zycze

marys - porownaj siatki centylowe polskie i francuskie to sie przekonasz dlaczego mpwia ze dzidzia spora. Mnie wysylali na testy metaboliczne i dodatkowe obciazenia glukoza, bo dziecko taaaakie duze. I urodzil sie Adas 3,770 kg. na polaskie warunki to normalne dziecko, a tutaj na 11 noworodkow na moim oddziale on mial jedyny powyzej 3 kg.
josephine - mowisz ze bedziesz rodzic jak ja Adasia? 29 listopad:) tylko ja bylam przenoszona juz... jak sobie przypomne to oczekiwanie, jaka wymeczona juz bylam...... masakra jak pomysle!!
pierwszy raz z adasiem poszlam zaprowadzic Wikunie w styczniu (w sensie ze rano z nim wyszlam o 8), ale w ciagu dnia wychodzilam wczesniej na spacery.

marys - porownaj siatki centylowe polskie i francuskie to sie przekonasz dlaczego mpwia ze dzidzia spora. Mnie wysylali na testy metaboliczne i dodatkowe obciazenia glukoza, bo dziecko taaaakie duze. I urodzil sie Adas 3,770 kg. na polaskie warunki to normalne dziecko, a tutaj na 11 noworodkow na moim oddziale on mial jedyny powyzej 3 kg.
tak :) to to ja wiem. mi przy Marcelku juz mowili ze duzy bedzie.
ale tera to lekarka z pl mi powiedziala ze bedzie spory. no bynajmniej nie malusi :)

Witam dziewczyny:)
kurde musze Was zaraz nadrobic w czytaniu forum:))
Mi w niedziele stuknela 30-stka (jak ten czas leci)!SZOK:)
A o to ja z pieknymi kwiatami od mezusia i bezcennym buziakiem od corci;*;*
DSC04375.jpg

reklama
oooooooooooo widze ze sie urodzinowo zrobilo :)

Mona : 100 latek ! slodki buziak od cory :)

Marys : tobie tez najlepsze zyczonka!!!!! nie wiem czemu ale myslalam ze jestes w moim wieku lub b. podobnie :) a tu NIE :) hihihihihihihi

szok bo nie wiedzialam ze tyle nas WAG tu jest :) JA TEZ JESTEM WAGA, ale do moich urodzinek zostalo jeszcze troszke bo jetsem z konca znaku, z 19 :) No i mi stuknie 26 :)

co do ciuszkow to ja tam dokupilam pizamki i body na 54 i mam nadzieje, ze bejbik sie w nie zmiesci :) mam troche dziewczecych no i kilka chlopiecych i unisexow... jelsi bede rodzic naturalnie to zdecydowanie wole 3-3,5kg i 50-53 cm :) a w polscer faktycznie dzieci rodza sie wieksze... nie wiem czy to morfologia czy co...moj maz urodzil sie maly a i tak ma 180cm wzrostu, raptem 3cm mniej niz moj brat ktory urodzil sie jako male kolosiatko ;)

marys : ja zdecydowanie nie lubie wozkow i innych sprzetow... jak pomysle ze mam to isc odgracac do piwnicy i prac... to wykorzystam pobyt taty i chyba tate do tego zwerbuje :) zreszta i tak kartonow i ciezkich toreb nie moge nosic, wie cnie ma mowy o ogracaniu i porzadkowaniu piwnicy

u nas chlodniej i pochmurno, ale mi to na reke, bo w 29 to mi sieczko oddcyalo ze szok...
milego dnia wszystkim !!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry