mona : nadia na pewno zgubi jak zacznie chodzic, a pozniej juz sie tez duzo mniej przybiera i rosnie...
no moj w wieku 2,5-3 lat powinien wazyc raczej 15-16kg ale jest wciaz w normie, wiec narazie sie tym nie ebde stresowac, tym bardziej ze widze ze ma dobry apetyt, tylko po prostu jest bardoz energiczny, i pewnie tez sporo z tego co zje spala

a co do stopek, to stawia jak chodzi do srodka... dzieci tak maja bardzo czesto i do 2-3 a nawte 4 lat lekarze mowiaz zeby sie nie przejmowac, ale ja wole kontrolowac, bo moj maz tak ma na stale, wiec wiem ze jest ryzyko ze i synek tak bedzie chodzil... a zle ulozenie stop pozniej gra role w postawie, dziala na kregoslup ( zla postawa i bole kregoslupa, moj maz ma je ciagle przez te stopy do srodka stawiane!)
bylismy dzis wszyscy u gin.

maly i maz widzieli dzidzie na usg

wszystko ok z malenstwem, moje wyniki analiz dobre, szyjka ma sie dobrze i dzieciatko jets juz glowka w dol ustawione

to tyle z nowin
milego dnia! u nas piekne slonce po drzemce na pewno gdzies wypedziemy, moze do parku, albo na kucyki! szkoda w domu siedziec, bo nie wiadomo ile taka pogoda jeszcze potrwa...