• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z FRANCJI!

Witam:))
Marys haha dokladnie !Wiesz ze sama o tym nie pomyslalam ze trzeba miec 2 synkow zeby nie stac sie jak tesciowa haha fakt:-Dmi wystarczy tylko jeden(tylko czy sie uda go ustrzelic::-)) bede sie starala taka nie byc.
josephine jeszcze raz dzieki za pomoc co do leku.!:)W razie pytan juz wiem do kogo sie pokierowac;-)
magda jak ciaze znosisz?Daje corcia Ci popalic:)

reklama
Mona6061-nie jest najgorzej;p a ze corcia bedzie to jeszcze ma byc podtwierdzone na nastepnej wizycie... i cos czuje, ze ta nie pewnosc bedzie towarzyszyc mi az do konca ;) jak to mowia z dziewczynkami nigdy nic nie wiadomo.... A tak poza tym to krzyze mnie bola i kregoslup, zauwazylam ze mecze sie szybciej niz kiedys i nie moge brac zadnych witamin bo wymiotuje jak na zawolanie :/ takie uroki sa mojej ciazy:P odliczam juz czas do porodu:P od nastepnego miesiaca do porodu bede praktycznie siedziec w domu i chyba sie zanudze.... a u was co tam dziewczyny? ja dzisiaj zaszalalam i pojechalam sobie do h&m dzieciecego:) kupilam body na 62 i love mum, i love dad heheh nie moglam sie powstrzymac:P

Ja w Szczecinie poszlam do lekarza(na usg) ktorego bardzo wiele kobiet mi polecalo.Starszy pan kolo 70 juz bedzie,ledwo mowi juz:)) ale taki fachowiec(z wieloletnim doswiadczeniem) ze szok,kolejki wieczne do niego(prywatnie)70 zl usg w tym film na plycie.Kazdej dobrze i szybko mowil o plci,mi w polowie ciazy powiedzial ze mala jest owinieta pepowina wokol szyjki i tak bylo jak sie urodzila.Ale na szczescie bylo wszystko ok:))
magdabb to po wizycie daj znac czy jednak dziewczynka:).Co do kregoslupa to w ciazy mnie nie bolal,za to teraz od dzwigania tego mojego klocka boli i to bardzo!ja od urodzenia do teraz prawie w ogole ciuszkow nie kupowalam dostalam wszystko od 2 kuzynek:) juz pewnie swojej niuni nie mozesz sie doczekac?????;) a imie juz masz wybrane???

zebys wiedziala :P chociaz uczucie jak sie rusza w brzuszku bezcenne i nie do opisania. imie mialam wybrane Laura- bardzo mi sie podoba, bardziej dla doroslej kobiety niz dziecka... Maz ostatnio wybral ze bedzie Oliwia. i tak prawdopodobnie zostanie :P

hej dziewczyny :)

Mona : nie ma za co :)

magdabb : gratuluje corci! jakos dopiero teraz do mnie dotarlo .... kiedy masz wizyte teraz ?

Ja mam takiego zmula ze ledwo kontaktuje... nie udalo mi sie zdrzemnac a w czasie skzoly malego nie wrocilam do domu odsapnac, tylko poszlam do cafu i tam w duchocie 2h ponad czekalam zeby wyjasnic problem... zajelo 3 minuty a ile czekania...
brak slow ...

co do ciuszkow to ja jestem zakupoholiczka i z racji tego ze dlugo sie staralismy o druga dzidzie ciuszki juz zbieram od poltora roku :) albo i ciut wiecej ;)
chyba wiecej...hihihiihihhi
chlopiecych kupuje mniej bo wiadomo ze mam po synku ( choc i tak sie nie raz skusilam...), 4 male kartoniki dziewczecych no i szaleje z unisexami, zreszta to moje ulubione kolory wiec kupowanie unisexow : beze brazy biel siwy wogole mi nie przeszkadza :))))))))
dzisiaj kupilam synkowi kurtke na zime CFk w monorpixie, nigdzie daleko teraz po nia nie ebd ejechac, choc tez bym chetnie pojechala do H&M czy jakis innych fajnych dzieciecych sklepow...........

magda Laura-piekne imie!!:)
josephine no wlasnie a Ty kogo sie spodziewasz??:))
Macie jakies dobre sklepy z butami dla dzieci???Musze Nadii kupic jakies dobre na zime.

mi tez sie laura podoba :)

mona : buty - ja kupuje NOEL, fajne tez sa Kickers mozena je zamowic nawte przez katalog la redoute, dobra jakosciowa i znana od lat marka ( moja tesciowa ponad 30 lat temu mezowi kupowala hehe) sa tez buty mod8
to sa dosc drogie marki, istnieja tansze : np. sieciowka Du pareil au même
ale chyba na butach nie ma co oszczedzac, i lepiej brac cos co jets dobrej jakosci
choc du pareil au même (DPAM) ma fajna serie takich zwyklych kamaszkow w 2 czy 3 kolorach, z bardzo dobrej skorki i wysokie pod kostke, mialam je dla malego i syper na 1sze kroki sie spisaly, bo nawet nie byly zbyt sztywne, w przeciwienstwie do pozostalych, takich solidnych ze az lekko ortopedycznych ;)

edit :

u nas drugie dzieciatko = niespodzianka, ponzamy plec na porodowce :)

magdabb : ja tez czekam na soldy :) ale bed ena nich kupowac ubranka od 9 m-cy wzwyz bo teraz juz mam co trzeba :)

Ostatnia edycja:
reklama
josphine tez chcialam miec niespodzianke, ale maz chcial wiedziec :/ i stwierdzilam ze ustapie hhehe a powiedzial ze chce sie dobrze przygotowac :P narazie przyzwyczaja sie do mysli ze beda dwie kobiety w domu. trzej jego bracia majal synow wiec on byl przekonany ze tez u nas bedzie chlopak:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry