reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z FRANCJI!

josephine- jak tam samopoczucie?? kurcze dziewczyny zazdroszcze wam:p wiem, wiem mi tez zleci tylko jakos tak dluzy sie ostatnio ten czas:p trzeba sie zebrac do kupy, bo jeszcze wigilia przede mna w dwupaku:pp a kfc mi zamkneli, bo remont jest;)) i trzeba bedzie cos przygotowac...
marys16- u ciebie co tam slychac? ty znasz plec dziecka czy niespodzianka bedzie???
ja wlasnie z marchy wrocilam i znowu mnie ten bol w pachwinie zlapal, chyba mi mala dokucza i pcha sie w ten bok...
mimego weekendu dziewczyny :))

reklama
no niby zleci zleci ten czas. ale mi sie tez ostatnio dłuży. jakoś czekam na ten 37tc jak na zbawienie. bo mnie lęki jakieś ogarnęły ostatnio.
ja wiem juz od 12tc ze będę miała drugiego chłopca :tak: Danielek sie u mnie w brzuszku zagnieździł :-)
mnie tez Wigilia najprawdopodobniej, a raczej mam nadzieje w dwupaku. zresztą i na Nowy Rok w dwupaku tez liczę :tak:
a teraz lecę cos sporządzić do jedzenia bo głodna jestem strasznie.

Marys- tobie juz 34 tydzien mija, to jeszcze 3 tygodnie i ciaza donoszona bedzie:)) ( o ile sie nie myle w obliczeniach;) no mi do tego minimum jeszcze z 8 tygodni zostalo wiec calkiem sporo....
Piekna pogoda dzisiaj, az mnie roznosi, zeby wyjsc gdzies na spacer tylko zniecheca mnie ten bol w pachwinie:/ no i mojego m zlapal jakis bol zoladka ehh jak pech to pech...

hej

spalam dzis i lezalam prawie caly dzien :)))) odpoczelam troche :)

magda marys : no juz 37 na suwcazku, poczulam sie spokojniejsza :)
a i wam szybko zleci, zobaczycie...koncowka leci najszybciej...
u mnie torba jeszcze niespakowana... yyyyyyyyyyyy :)

upolowalam taki slodki sweterek swiateczno-zimowy dla synka
normalnie jestem w nim zakochana, sama taki bym chciala dla siebie ;p)
super maja kolekcje zimowa w tym roku w DPAM!!!!

Sweater - Children - Sweater INKAPULL - Deep red

marys : zycze doczekania do 2012 :)
a ja nie powiem, wolalabym grudzien niz listopad jakos... ale bedzie co bedzie, byle zdrowe dzieciatko bylo :) a mieisace znaki zodiaku to juz malo wazne :)

witajcie!! no widze Josephine zmiany sie szykuja....i jak podjeliscie juz decyzje?
u mnie juz goscie pojechali dzis rano , o 4 mialam pobudke zeby na lotnisko odwiesc. i tez po operacji , ktora byla we wtorek, ciezko bylo ale juz po wszystkim..niby bo co ma byc lepiej to gorzej a lekarza od kiedy zaplacilam za operacje nie moge zlapac pod zadnym numerem , w poniedzialek probuje do studia zadzwonic. najgorzej bo tym uspieniu..kurcze takie jazdy mialam ze hoho! dwa dni spac nie moglam z powodu bolu plecow; teraz cos mnie chyba chorobsko jakie bierze;
najbardziej dziwne z tym lekarzem..lekarz polak ale znany w tej klinice , bo normalnie operuje codziennie....ale po operacji nie przyszedl nawet papieru nie dal na wyjscie , przez pol godziny go szukali na telefonie, potem dzwonilam bo zle sie czulam i chcialam sie dowiedziec czy to normalne bo on mi wczesniej mowil ze nic mi nie bedzie po..a tu lipa byla ..i tel wylaczony zawsze...
ide spac tymczasem bo padam....
pozdrawiam Was wszystkie...
ps. u mnie w monoprix tez sa przeceny ;)

zoe : szybkiego powrotu do zdrowia !!!! lekarzem sie nie stresuj! na pewno uda sie go zlapac, nie sadze zeby jakis szarlatan operowal w paryzu w szpitalu :)
u nas decyzja niepodjeta, weekend leniwy ja za godzine wychodze do centrum handlowego na la defense :))))
sama, bo potajemnie prze dmlodym ;) misja swiateczno-urodzinowa do zalatwienia ;)

magdabb: hej :) dziekuje zmeczona, ale jest ok :) pozostaly 2-3tyg do odliczania :)

Czesc dziewczyny:)))
Ale sie rozpisalyscie;-) lece Was nadrobic!
Kupilam wczoraj Nadii butki na zime do polski oczywiscie:-) Timberlandy,dosc drogie:baffled: ale cieple i wygodne(chyba,dobrze w nich chodzi)!

hejka

u mnie tradycyjnie zombie na twarzy...zalatwilam dzis laboratorium...

mona : butki beda napewno OK, uwielbiam timberland, nie s atanie, ale jakosc jest jednak SUPER :)

reklama
Do góry