Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poki co to abstrakcyjna ciaza, trudno mi w nia uwierzyc, bo nic mie nie jest. Moze juz przy trzeciej sie nie zwraca uwagi na drobiazgi? Ide dzis zrobic bete, zobaczymy jaki wynik, moze nabiore pewnosciantylopka : korzystaj z wolnego i odpoczywaj! jak wogole sie czujesz?
antylopka : no przejscia byly jak w filmie... niestety... ale dzis sie z tgeo smiejemydopiero bedizmey filutkowi historie opowiadac za pare lat
![]()
witajAntylopka my sie nie znamy wiec WITAM![]()
zero kolejek i tloku!! wczoraj kupilam 4 bluzki, sweterki za 34 euroDanielek tez trochę prycha i delikatnie pokasłuje. taki wirus przeklęty ze wszystkich musiał dopaść.Danielek zdrowy?aaa mialam jeszcze zapytac ,tutaj ponoc sa jakies plasterki co sie nakleja godzine przed szczepieniem zeby mniej bolalo...jak one sie nazywaja???
w fr to liczka tak: do daty @ dodaj dwa tygodnie i dokładnie 9 miesięcy. i będzie francuski termin produ ( tak mi teraz moja ginka tłumaczyła)termin na pierwsza polowe pazdziernika, zobacze jak wyliczy poilozna, bo terminy francuskie i polskie sie roznia o tydzien, ziec mi samej trudno dokladnie okreslic.

Zapłacilismy jej, za szczpionki tez i dała nam wniosek do Seciurite Sociale zeby wysłac. Ona wypełnila swoja czesc a my swoja ale czy dobrze to sie okaze bo troche to jak "czarna magia" ale kiedys musi byc ten pierwszy raz!