Marys u mnie snie byl tylko chwile i sie roztopił

Póki co od 2 tygodni wieje strasznie ze jak wjdziesz to głowe moze urwac, ja mieszkam na 7 pietrze i tu wogóle strasznie "widac" ten wiatr jak szlaje

Z Alexem nawe wyjsc nigdzie nie moge bo nie chce zeby mi9 sie o moje maleństwo zaziebiło. Wógole to ida nam zabki, na dole po lewej strony sa spuchniete i jest taka biala kreska na dziasle wiec mysle ze wyzynaja nam sie pomału zebiska:-)Wlasnie przez te zeby mialam ostatnio koncert popoludniowo-wieczorny ehhh...
Ale teraz poki co jest lepiej. Powiedzcie czy sa tutaj tez jakies mascie na dziaselka jak dzieciaczki zabkuja?Zabralam z Polski jedna tubke ale obawiam sie ze moze byc malutko
Aaaa...a któras zwas polecila zrobic mu symulacje na stronie Cafu.Zrobilam ta Paje i wszylo ze powinnismy dostac cos takiego-Allocation de base.Wniosek do Cafu zlozylismy taki zwykly jak na rodzinne. Myslicie ze to taki musi byc?
Zauwazylam ze moje dziecko to juz ma ustalone pory snu- w dzien spi od 11.30-12-30 a pozniej 16-17 no a pozniej o 20 juz go nie ma

Wykapany i spi.Wiec zawsze wieczór mamay z moim A dla siebie!
Jutro juz sobota wiec trzeba bedzie wybrac sie na jakies zakupy spozywcze i nietylko

Napewno cos dla Alexa wpadnie jak zawsze,taki to ma dobrze!
Pozdrawiam