reklama

Mamy z FRANCJI!

zoe - pracuje normalnie, od 9 do 16h30:) dzieci zaprowadzam (bo maz teraz jezdzi autem...) dzieciaczki i ide do pracy a jak skoncze to odbieram dwojke i wracamy do domciu. Wiesz, ze ja mam wszystko obok (tzn prace, przedszkole i nianie) i do domu 15 minut pieszo tempem Migotki.

reklama
no to super mama z ciebie!! w sumie ja tez jak pracowalam to mialam fajnie bo praca pod domem, szkola 10 minut, i dalo rade , mam nadzieje ze jak sie przeprowadze to znajde jakas prace szybko, bo juz tydzien siedze i cholera mnie bierze. 22 przyjezdza rodzinka mojego "meza". takze luzik, troche z mala posiedza ,odpoczne sobie, chociaz ona ostatnio troche sie uspokoila i nie stwarza mi problemow. smieszna taka ;)
milego dnia zycze dziewczyny!!

hej

zoe : pewnie ze dasz rade z dwojka !!!! i jedno jest pewne : czym dluzej bedizesz czekac tym bardziej bedziesz sie wahac i ciezej bedzie wrocic do pieluch nieprzespanych nocek itp

ja bym bardzo chciala trzecie, ale nie wiem czy sie odwaze ze wzgledu na moje problematyczne ciaze... panicznie sie boje byc w kolejnej ciazy, z etym razem cos sie stanie...
i mam taki odruch mysleniowy :; ze dwa razy sie udalo, dzieci donoszone, zdrowe to po co kusic los...? zobaczymy
chcialabym trzecie dziecko, nawet za pare m-cy!!!! ale nie byc w ciazy.... wiec problem mam :)

antylopka : zazdroszcze ci tej oragnizacji, to suyper wygoda miec tak wsyztsko blisko domu, ladnie ci sie to wszystko zorganizowalo :))))

ale ty mnie namawiasz !!!:-D:-D:-D:-D
i tak patrze na suwaczek a moja juz zaraz 4 lata bedzie miala!
Josephine jak cos bedzie to obiecuje ze pierw<sza sie dowiesz :tak:;-)
u nas jakos mniej mrozu dzisiaj, a ja ostatnio rece sobie odmrozilam i skora popekala do krwi :no:
Josephine a ty narazie masz dzieci w domu ? moze na jakas kawe by sie umowic jak bedziecie mialy chwile! ????? Antylopka????? co ty na to? reszta dziewczyn nie wiem gdzie mieszka.

hej
ja bym chętnie z wami na kweke ale ja daleko od was jestem
zoe ale josephine ma racje.im dłużej czekasz tym gorzej w pieluchy wracać. no chyba ze masz plan odmładzania sie grubo po 30 wiec wtedy czekaj czekaj :)))
magda jak tam u was???
mona ullala. ja bym sie na tatuaż nie zdecydowała. jak Nadii zdrowa?
josephine jak chłopaki zdrowe?
marzenka a jak u was? Śnieg jeszcze macie?

u mnie smarkato :) ale idzie w dobra stronę wiec może do wiosny uda sie wyjść z chałupy.

marys- zdroweczka!!
my sie oswajamy ze soba i przyzwyczajamy do wstawania w nocy :p i tak nam dzien za dniem ucieka...
nadal sie ludze ze laktacja sie rozkreci, wiec przystawiam mala i pije ile moge herbatek laktacyjnych.
milego popoludnia dziewczyny!

zoe : moj L. jets w domu bo jeszcze pokaszluje ale od poniedzialku juz idzie do przedszkola. Tylko z eon wraca juz o 11h45 wiec ciezko sie gdzies ruszyc, malo czasu. Wiec moze kawa u mnie ??? :)
antylopka????? :) jesli wam ciezko dojechac a ztu i polaczyc ranek/szkola itp to moze w jakas sobote na la defense ???? co wy na to???

Marys u mnie snie byl tylko chwile i sie roztopił :no:
Póki co od 2 tygodni wieje strasznie ze jak wjdziesz to głowe moze urwac, ja mieszkam na 7 pietrze i tu wogóle strasznie "widac" ten wiatr jak szlaje:baffled:
Z Alexem nawe wyjsc nigdzie nie moge bo nie chce zeby mi9 sie o moje maleństwo zaziebiło. Wógole to ida nam zabki, na dole po lewej strony sa spuchniete i jest taka biala kreska na dziasle wiec mysle ze wyzynaja nam sie pomału zebiska:-)Wlasnie przez te zeby mialam ostatnio koncert popoludniowo-wieczorny ehhh...
Ale teraz poki co jest lepiej. Powiedzcie czy sa tutaj tez jakies mascie na dziaselka jak dzieciaczki zabkuja?Zabralam z Polski jedna tubke ale obawiam sie ze moze byc malutko:confused:

Aaaa...a któras zwas polecila zrobic mu symulacje na stronie Cafu.Zrobilam ta Paje i wszylo ze powinnismy dostac cos takiego-Allocation de base.Wniosek do Cafu zlozylismy taki zwykly jak na rodzinne. Myslicie ze to taki musi byc?

Zauwazylam ze moje dziecko to juz ma ustalone pory snu- w dzien spi od 11.30-12-30 a pozniej 16-17 no a pozniej o 20 juz go nie ma:-DWykapany i spi.Wiec zawsze wieczór mamay z moim A dla siebie!

Jutro juz sobota wiec trzeba bedzie wybrac sie na jakies zakupy spozywcze i nietylko:happy2:Napewno cos dla Alexa wpadnie jak zawsze,taki to ma dobrze!

Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry