reklama

Mamy z FRANCJI!

Josephine- dzieki za odp.
Moja mala spi.. Na tym mleku czasami przespi 4 godz:)) dzisiaj wybieramy sie do pmi na wazenie. A 16.03 mam rdv z pediatra takze w pmi. Ide zrobic sobie sniadanko w koncu.
Buzka kochane i milego dnia!

reklama
zycze wam wszystkim duzo zdrowia !!
ja narazie nic nie mowie (poki kluczy w reku nie mam do mieszkania) ale moze, moze ..........cos bedzie
i tak mi smutno bo bede musiala mala przeniesc ze szkoly, ona jeszcze mala , jej co nowe to fajne , ale mi to sie plakac chce , tutaj w jej szkole to zle nie jest, panie takie sobie, ale dobrze sie opiekuja dziecmi, jestem spokojna jak ona tam jest bo wiem ze jest zadowolna. a wczoraj przyszla taka nowa dziewczynka i taka zagubiona biedna , placze !
dzis dzien calkiem wolny wiec ide sprzatac!! milego dnia

Zoe- josephine ma racje... Napewno wszystko pojdzie po twojej mysli:)
Marys- co tam u ciebie??
Dziewczyny karmiace piersia... Pijecie kawe? Ja tylko czasami daje malej cyca i powiem wam ze cos ruszylo to mleko po herbatkach na laktacje:) tyle ze ona tylko pociumka troszke i tyle... Zastanawiam sie czy picie " kawy" bonjour nie spowoduje bolu brzuszka czy cos takiego?!

magda : ja pije 1-2 dziennie, taka lzejsza, ricoré. troche kafeiny w tym jest. mysle ze to jets podobne jesli chodzi o sklad do bonjour. a czy brzuszek zaboli - tego nie przewidzisz, kazde dziecko reaguje incazej. musisz sprobowac

Hej!
Jak tam u Was?Magda i ile Olivka wazy, pochwal sie:-)

Chdzilyscie kiedys z niemowlakiem na basen? Ja znalazłam jeden w moim miescie i zastanawiam sie czy by nie sprobowac, mój Alex lubi bardzo sie kapac:-D

Jakies przeziebienie mnie dopadlo, lecze sie juz ze 3-4 dni ale trzyma a nie chce malego zarazic ehh....:confused2:

Pozdrowionka!!!

Mala ma 3430g a jak wychodzilysmy ze szpitala miala 3000g. Takze przybiera sobie...
Chyba pokarmu mam coraz wiecej tyle, ze jak wypada godz karmienia to mala chce miec juz, a nie czekac i sie denerwuje nie moze zlapac cyca:/ musze nad tym popracowac, moze sie uda wrocic na piers:) optymistka ze mnie ( az dziwne):p
Zaczelysmy werandowanie, na sobote planuje juz spacer:))
Ja dzisiaj spie na stojaco:/
A u was dziewczynki jak tam?

reklama
hej

u nas deszczowo i nudno... mlody nie chce wyjsc nawet do sklpeu dzieciecego gdzie jest basen z pilkami :/

marzenka : zdrowka !!!!!
co do basenu to ja z takim maciupkim nie probowlaam bo zbyt bardzo sie balam :) dopiero latem na poludniu jak bylo bardzo cieplo to sie odwazylam 6 miesiecznego L. do wody wsadzic :)

magda: ale mala ladnie sobie wazyla :))))

milego popoludnia !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry