reklama

Mamy z FRANCJI!

dziawczyny mam pytanie . w zwiazku ze zmiana szkoly mozna jakos to powiedzmy "uswietowac" w klasie? np jakies bon bon dla dzieci przyniesc ? czy tu to raczej tylko czesc i do zobaczenia??!!

reklama
zoe : nie mam pojecia. najlpeiej zpytaj sie naucyzcileki jakie sa zwyczaje :)))

mlody wkon,cu dal sie namowic na spacer + sklep :)
oczywiscie przy okazji kupilam mu 2 ciuskzi i rampersa dla dzidzi :)

kolorowych snow!

to ja jeszcze was pomecze moimi pytaniami :tak:
a wiec niby chata jest ....ale ze teraz zaczynaja sie ferie to zapisalam ja na centre ale klasy juz swojej nie zobaczy bo ja licze na to ze w miedzy czasie juz sie uporamy z przeprowadzka. i tak musze oczywiscie to zgloscic ze po feriach juz jej nie bedzie, wziasc papiery i reszte jej rzeczy ze szkoly, ale jak cos nie wyjdzie , ja wszystko zabiore a my po feriach dalej tu bedziemy???? wiem to takie moje paranoje ......najwyzej posiedzi troche w domu:confused:
milej nocki!

Dziewczyny mam problem... Mala ma okropne wzdecia, az ja wybudzaja ze snu:( jak moge jej pomoc?
Podejrzewam tez kolke ale musze ja jeszcze poobserwowac! na kolke mam kropelki z pl tylko martwia mnie te gazy!

moja jak byla bobasem to nie miala kolek, tylko czasami problem z wyproznianiem. na to pediatra mi kazala gotowac suszone sliwki w wodzie , a potem ta wode dawac do picia. ale jak mi 4 dni nic nie robila to wtedy musialam robic jej"gruszke" i wtedy elegancko wszystko szlo , ale dlugo sie tak meczylismy, do 7 miesiaca chyba czy 8 . ona nie plakala ale jak widze ze dziecko mi je (pije) tyle mleka a potem kupki nie ma to szkoda mi jej bylo , ale powtarzam bez kolek , tylko brzuszek troche byl twardy. i pila moje mleko. daj znac jak poszlo!!
ja gadalam dzis z dyrektorem szkoly i mowie ze nie jestem pewna , i on spoko gosc mowi ze mi przygotuje wszystkie papiery ale nie skresli jej z listy, i jak zobaczy ze w poniedzialek jej nie ma to znaczy ze moze skreslic. takze troche mi ulzylo:tak:
dzis ide do gina na kontrol.....zobaczymy czy trzeba powtarzac zabieg czy nie ! milego dnia kobitki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry