Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziawczyny mam pytanie . w zwiazku ze zmiana szkoly mozna jakos to powiedzmy "uswietowac" w klasie? np jakies bon bon dla dzieci przyniesc ? czy tu to raczej tylko czesc i do zobaczenia??!!
to ja jeszcze was pomecze moimi pytaniami
a wiec niby chata jest ....ale ze teraz zaczynaja sie ferie to zapisalam ja na centre ale klasy juz swojej nie zobaczy bo ja licze na to ze w miedzy czasie juz sie uporamy z przeprowadzka. i tak musze oczywiscie to zgloscic ze po feriach juz jej nie bedzie, wziasc papiery i reszte jej rzeczy ze szkoly, ale jak cos nie wyjdzie , ja wszystko zabiore a my po feriach dalej tu bedziemy???? wiem to takie moje paranoje ......najwyzej posiedzi troche w domu
milej nocki!
Dziewczyny mam problem... Mala ma okropne wzdecia, az ja wybudzaja ze snu jak moge jej pomoc?
Podejrzewam tez kolke ale musze ja jeszcze poobserwowac! na kolke mam kropelki z pl tylko martwia mnie te gazy!
moja jak byla bobasem to nie miala kolek, tylko czasami problem z wyproznianiem. na to pediatra mi kazala gotowac suszone sliwki w wodzie , a potem ta wode dawac do picia. ale jak mi 4 dni nic nie robila to wtedy musialam robic jej"gruszke" i wtedy elegancko wszystko szlo , ale dlugo sie tak meczylismy, do 7 miesiaca chyba czy 8 . ona nie plakala ale jak widze ze dziecko mi je (pije) tyle mleka a potem kupki nie ma to szkoda mi jej bylo , ale powtarzam bez kolek , tylko brzuszek troche byl twardy. i pila moje mleko. daj znac jak poszlo!!
ja gadalam dzis z dyrektorem szkoly i mowie ze nie jestem pewna , i on spoko gosc mowi ze mi przygotuje wszystkie papiery ale nie skresli jej z listy, i jak zobaczy ze w poniedzialek jej nie ma to znaczy ze moze skreslic. takze troche mi ulzylo
dzis ide do gina na kontrol.....zobaczymy czy trzeba powtarzac zabieg czy nie ! milego dnia kobitki