No to dobrze ze nie Twoje dzieciatko nie dostaje antybiotyku, bo ile mozna w takie malenstwo ładowac

Oby bylo juz tylko lepiej
Magda najlepiej obserwuj Olivke przez kilka dni, sa "rozne szkoly" zmiany mleka. No nam mieszanie mlek sprawilo wiecej bólu i cierpienia niz pozytku, a mieszałam mleka tej samej firmy.
Mój Alex mial tak ze jak bolal go brzuszek to bylo takie "bulgotanie"ja bym to nazwala glosne "przeskakiwanie w jelitach" , "praca jelit"
w brzuchu podczas jedzenia i byl placz jeszcze podczas karmienia.Tak wlasnie bylo z proba zmiany mleka.Takie byly efekty zmieszanego mleka.
A jak naprawde bedziesz miala watpliwosci to najlepiej do pediatry sie udaj.Bo Olivcia jes malutka i szkoda by sie malenka nacierpiala.No chyba ze Olivcia przyjmie mleko takie pomiesznie to bedzie super...Nie wiem jak dlugo chcesz zmieniac mleko ale mi pediatra w Pl kazala 3 dni i obserwowac...I polecam mleko jakies ulatwiajace trawienie- takie dla delikatnych brzuszków. W Pl takim mlekiem byl Bebilon Comfort to i moze cos tu znajdziesz. Ja tez teraaz daje Nestle Pelargon tez ulatwia trawienie i naprawde jestem zadowolona a i Alex szczesliwy bo brzusio nie boli:-)
A wiec powodzenia!!!
Tyle z mojeo doswiadczenia moge podpowiedziec
Josephin milego wypoczynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobranoc