marzenka- my juz po wizycie.. ja tez zaplacilam 31e za wizyte. mala wazy 3.6kg i ma 51cm. dostalam kropelki do oczu o ktorych mowila josephine i recepte na szczepionke. nastepna wizyta 29 lutego. tak to wszystko oki z mala
kazal zostac na Galli, chociaz zapytam go czy moge przejsc na to nestle bo wczoraj 2 razy zwrocila a byl juz spokoj z tym:/ myslalamze sie zoladek przyzwyczail....
cornelka- witaj!!! co do wozkow to ja mam tez z pl TAKO LARET, moim zdaniem wychodzi duzo taniej kupic w pl... tutaj wozki ktore mi odpowiadaly kosztuja bardzo duzo!! chyba ze kupisz jakis np chico bez podnoszonego podnozka itp bo ja patrzylam na wszystko!!
marys- gdzie jestes?? helo??
josephine- mam nadzieje ze odpoczniesz na feriach
mona- jak zdrowko??
ja dzisiaj sprobuje sie zebrac sama z malana specer... nie bedzie to latwe bo mieszkamy na 2 pietrze( bez windy) a musze wozek zniesc i mala:/klatka na dodatek waska ehhh mam dosc juz tego mieszkania, ale jak tylko jedna osoba pracuje i ma smica to ciezko zmienic
(
cornelka- witaj!!! co do wozkow to ja mam tez z pl TAKO LARET, moim zdaniem wychodzi duzo taniej kupic w pl... tutaj wozki ktore mi odpowiadaly kosztuja bardzo duzo!! chyba ze kupisz jakis np chico bez podnoszonego podnozka itp bo ja patrzylam na wszystko!!
marys- gdzie jestes?? helo??
josephine- mam nadzieje ze odpoczniesz na feriach
mona- jak zdrowko??
ja dzisiaj sprobuje sie zebrac sama z malana specer... nie bedzie to latwe bo mieszkamy na 2 pietrze( bez windy) a musze wozek zniesc i mala:/klatka na dodatek waska ehhh mam dosc juz tego mieszkania, ale jak tylko jedna osoba pracuje i ma smica to ciezko zmienic

ale to tylko z tego wzgledu ze na stale tutaj nie bede no i ....lenistwo
aczkolwiek jezyk piekny!Dla tego wrocilam do polski i tam rodzilam do fr wrocilam dopiero jakNadia miala 5 miesiecy.
:-)
bardzo tego zalujemy:-( chyba drugie dziecko trzeba tutaj rodzic