u nas z cyca nic nie bedzie:/ kurcze ogromne to one sa, ale mleka kilka kropelek- poddalam sie juz... maz pociesza, ze z drugim moze sie uda 
a co do mleka to znalazlam w koncu to nestle nadial excel 1 HA u nas w aptece i lecialam po mleko w srode bo mala znowu zaczela "fontanny puszczac" po Galli:/ narazie mam spokoj, mala wczoraj zrobila pierwsza kupke po tym mleku teraz juz z gorki... bo wzoraj ja brzuszek troszke pobolewal... od tamtej pory juz ze 3 kupki byly takze jest oki
szybko sie jej odbija i wypija juz okolo 110ml
)
milego popoludnia :*
a co do mleka to znalazlam w koncu to nestle nadial excel 1 HA u nas w aptece i lecialam po mleko w srode bo mala znowu zaczela "fontanny puszczac" po Galli:/ narazie mam spokoj, mala wczoraj zrobila pierwsza kupke po tym mleku teraz juz z gorki... bo wzoraj ja brzuszek troszke pobolewal... od tamtej pory juz ze 3 kupki byly takze jest oki
milego popoludnia :*

Zdrowka dla synka!

Aha a jak dlugo mamy zamiar tu zostac??? No chyba tak dlugo jak sie da i w najblizszych kilku-kilkudziesiecu latach do pl nie wrocimy.No chyba ze nam sie noga powinie, ale mysle ze bedzie dobrze