reklama

Mamy z FRANCJI!

Magda mój Alex tez miał wzdecia, ja dawalam Espumisan w kropelkach w ostatecznosci, a tak podawałam herbatke z Hippa "Ułatwiajaca trawienie" jest w niej anyzek, koper włoski, rumianek. Zreszta do teraz ją podaje malemu i sobie chwale.

A ze zmiana mleka ostroznie trzeba, najlepiej poradzic sie pediatry. Ale moze byc tak ze Olivcia ma wzdecia po tym mleczku, bo moze ono nie jest dla niej. Jak sie zdecydujesz na zmiane to najlepiej wprowadzaj nowe mleko stopniowo np. na zmiane- raz nowe, raz stare.I stopniowo wycofuj stare.Obserwuj córunie.

Nie polecam miesznia mlek, zrobilam tak moemu synkowi jeszcze w Pl jak byl mlodszy i przezylam jakis horror. Co mój synek sie nacierpial to tylko on wie. Brzuszek go bardzo bolal.Pediatra stwierdzil ze dostal ataku zoladka i zeby wlasnie podawac na zmiane mleko.

Pozdrawiam!!!:-)
Trzymaj sie i badz dzielna- napewno malutka placze ale poradzisz sobie. A jakie kropelki masz na kolke dla Olivki?

reklama
hej
my powolutku do zdrowia idziemy.

magda w aptece taki syropek jest dla dzieci na trawienie. ale nazwy nie pamiętam.
ale daj Olivce popić herbaty z kopru włoskiego, lub kminku. i tak jak dziewczyny piszą masaż brzuszka okłady itp.
mona jak wasze zdrówko?
zoe trzymam kciuki za mala. ale mamy większości przedszkolaków utwierdzają mnie tu w przekonaniu ze dziecko szybciej sie aklimatyzuje w przedszkolu niz rodzice sie tego spodziewają. będzie ok.
josephine jak twój L. już wyzdrowiał?
antylopka co powiedział położna na wizycie? jak sie czujesz?

z okazji tłustego czwartku dla was niby pączusie

hej

magda : dziewczyny juz pisaly to nie bed epowtarzac rad :)
marys : dziekuje :) L. juz zdrowy juz od pon. zasuwa do przedszkola a jutro jedziemy na ferie do tesciow na poludnie :)

zoe : super ze dyr. idzie na reke :) wszystko sie ulozy! zobaczysz :)

a ja sie dopiero 15min temu zwleklam z lozka, dzieci mialy mega sieste!!!! :szok::-D:szok:
musz epoowli prasowac i szykowac wszystko na jutrzejszy wyjazd. nie cierpie sie pakowac myslec zeby niczego nie zapomniec... :/

Magda jak jest lepiej to dobrze!Moze Twojej córci to odpowiada:-DA to nowe mleko to jest tej samej firmy co stare?

Zoe mojej znajomej córka ma teraz 4 latka i ez byla co chwile chora, okazało sie ze miala dodatkowy migdal i musieli jej wyciac i teraz jest juz dobrze:happy:Moze sprawdz to.

Dobrej nocy!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry