reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
ech
moja dobrze
ale Marcel wczoraj byl u lekarza bo brzydko kaszle, i lekarz stwierdził zapalenie ucha i wypisał mu antybiotyk na 16 dni!!!!!
to jego pierwszy antybiotyk w życiu i jestem wściekła
dzis idziemy do innego lekarza. bo on ma tylko kaszel i katar. nie gorączkuje uszy go nie bolą. to może te 16 dni to przesada no nie?!

marys : sprawdz to na wszelki wypadek... choc ucho to faktyczni sie antyb. leczy... 16 dni nigdy nie widzialam... max. 5-7
warto potwierdzic u innego lekarza choc raczej w tym przydpaku z diagnoza ( uszy) mysla sie rzadko... ZDROWKA ZYCZE !
a antybiotykiem sie nie przejmuj, i tak dlugo marcel wytrzymal "bez", pierwszy raz majac prawie 3 lata ?????? toc to super szansa! moj L. dostal jak mial rok i 2 lata rowno z akazdym razem w grudniu !
a filutek jak mial 6 dni, na zapchany kanalik w oku!!!!!

Czesc dziewczyny:))
Unas chorubsko....maz byl w czwartek u lekarza ma angine(antybiotyk) i Nadie cos bierze jeszcze bardziej:/ kaszel okropny i katar...Wiec mialam w domku dwoje dzieci:)))))
Dzis pojechal do pracy ale moze wroci przez te mrozy.
Milego dnia i duzo zdrowka dla Was wszystkich;*

hej

zdrowka wszystkim zycze !!!!

magda : moj T. tez duzo ulewqal i na to ulewanie mozesz u pediatry poprosic taki gel po kazdym posilku daje sie na palcu do possania krople wielkosci zielonego groszku. Nam dala to przez miesiac, nazywa sie to Polysilane

Josephine- ona czasami to fontanne puszcza:( mam mleko gallie dzisiaj maz kupi nestle i zobacze, bo albo sie przejada (60-70ml) albo to mleko jej nie podchodzi:(( kurcze a kupilam juz druga puszke tej galli, a do najtanszych te mleka nie naleza:/ ale wszystko dla mojej kruszynki! Dziewczyny na bb luty2012 pisaly cos o mleku nutramigen czy cos rakiego ( dla dzieci z refluxem) a tutaj chyba on nie jest dostepny:/

Ostatnia edycja:
M kupil nestle nidal ar i mam nadzieje, ze bedzie lepiej:) narazie co zauwazylam to, to ze jest gestsze i malej latwiej je pic bo musi sie ossac s nie tak jak przy galli ze samo cieklo:/ dziwilam sie, bo pamietam jak siostrzeniec mial butelke z aventu i smoczek 1 i ciezko to lecialo a tutaj gallia bezz problemu:/

reklama
magda: my tez przy drugim synku mielismy porblemy z mlekiem i ulewaniem i w kosz poslzy 2 pelne puszki guigoz normalny i guigoz confort za 22,50 euro... ! no ale co zrobic :)
a to mleko co piszesz N. - znajoma uzywa go w norwegii i tam jak ma sie recepte to jets nawet zwaraclne ! ponoc jets super!!!

moj L. w przedszkolu, maly lezy i sobie robi przeglad paluszkow :)
a jak wam mija ranek ???
jakie plany na dzis ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry