reklama

Mamy z FRANCJI!

Dziewczyny walcze z laktacja!! Mala musze dokarmiac i jestem jeszcze w szpitalu:( staram sie nie poddawac ale ciezko jest.... Olivka jest aniolkiem, o ile sie naje... Obiady sa tu okropne:-/ ale trzeba jakos zwytrzymac... Krocze mam niestety bardZo naciete, mialam ciezki porod a rana caly czas boli:( jedyne co mi dali to dolipran i mowia ze 'tam' wszystko ladnie sie goi.... Pozdrawiam was

reklama
hej

magda : 3maj sie bedzie dobrze tylko daj sobie czasu :) i na karmineie i na nocki i na rane :)))

a u nas spadl snieg :)
szkoda ze synek akurat chory i nie moze wyjsc korzystac z niego ... :(

marys : zdrowska ! u nas tez katar wszyscy poza T. maja ale podejrzewam ze u biedaczka to kwetsia czasu, bo L. sie kreci wokol jego glowy i piska praktycznie na niego... :/

Zdroweczka kochane!
My wczoraj wrocilysmy do domu:) mala karmie butelka. Pije duzo, herbate na laktacje i odciagam te kilka kropel laktatotorem...
Psychocznie czuje sie duzo lepiej bo w koncu wszyscy razem jestesmy:) jeszcze tylko tym karmieniem sie przejmuje- ile sie oryczalam to moje:/ tylko uslysze od kogos o karmieniu to odrazu zalamka... Te dwa dni kiedy mala byla (niby) na cycku a tam nic jej nie lecialo nie daja mi spokoju. Glodzili moje dziecko, wiedzac ze nie mam pokarmu:// az lzy mi staja w oczach

Magda Olivcia poprostu cudeńko!!!!!!!!!!Śliczna!
Jeszcze raz gratuluje córeczki!!!!!!!!!!

Teraz bedzie juz lepiej, jak widac to i w szpitalu pracuja niekompetenti ludzie skoro widzieli ze nie masz pokarmu a kazali ci malutka karmic na sile piersia...Straszne.W Pl tez byl taki przypadek ze matka prawie zaglodzila swoje dziecko sluchajac lekarzy ze mam pokarm którego w rzeczywistosci nie miala.A wszystko to zeby tylko karmic naturalnie... Teraz juz jestes w domku i bedziesz robila tak jak instynkt Tobie podpowiada, moim zdaniem "Szczesliwe dziecko to najedzone dziecko" i nie wazne jakim mlekiem mamy czy modyfikowanym.

A teraz jakie mleczko podajesz Olivci?Najwazniejsze ze juz jestescie razem!!!

Pozdrawiam

HEJ

MAGDA : sliczna mala ! jescze raz gratki !!!
super z ejuz jestescie razem, ja tez nie cieprie lezec w szpitalu... popieram marzenke : wazne zeby dziecko bylo najedzone i przybieralo na wadze!!! nic na sile, nie narzucaj sobie presji !!!!!!!!!!!!!!!!!! mala ma byc najedzona a ty szczesliwa i usmiechnieta mama!

magda piękna twoja córeczka!!!
nie wyrzucaj sobie tych dwóch dni. dziecko ma zapasy i jej nie zagłodziłaś. każdy maluch na początku traci an masie właśnie dlatego ze mamy nie maja mleka.
i nie bierz do głowy tego karmienia cycem. uda sie cycowac będzie dobrze. nie będziesz miała dość mleka to będzie cudnie jak mala będzie smacznie jadła butle. nie ważne jak mleko jej podajesz ważne by była najedzona zdrowa i szczęśliwa.
a ty im bardziej do głowy bierzesz tym bardziej zestresowana i zmęczona jesteś. a masz byc pogadna radosna przecież Oliwka to wszystko wyczuwa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry