reklama

Mamy z FRANCJI!

magda inhalacje to tak po prostu wstaw garnek z woda niech sie gotuje i delikatnie paruje. wsyp do garnka majeranku i stój z mała w tych oparach. tylko nie przybliżaj jej zbytnio by ta para dla niej nie była za gorąca.
albo idz do łazienki gorąca woda na ful i stój az z lustra będzie kapać :)
ale to trochę dziwne ze kaszel ma mokry a w nosku nic.
dla takiego maluszka lekarze ci nic nie dadzą. bo nie gorączkuje wiec potrzeby nie ma.
moj Danielek nie dawno to przecież cały miesiąc miał katar i kasłał. ale ja po prostu tylko z nosa ściągałam i tak jak pisze inhalacja i oklepywanie.

reklama
zoe : przeprowadzka za jaies 3 m-ce wiec pewnie konie cczerwca lub sam pocztaek lipca, pod koniec szkoly zeby pozniej na spokojnie pojechac na wakacje i wrocic juz "na gotowe" ;)

mistralka : ja na sniadanie jem zazwyczaj cracotki z maslem i konfitura lub... nutella...:zawstydzona/y: i obowiazkowo sok. no i kawa lub dwie. Bez tego dnia nie zaczynam :) czasem brioszke jakas no ale ogolnie sniadanie na slodko

sorki dziewcyzny z etak dubluje posty non stop ale edycja mi nie dziala !!!!!!!!!!!! i musze nowe posty pisac zbey cokolwiek dopisac!:no::wściekła/y:

Ale się rozpisałyście, ho ho ho :-)

Josephine gratulacje!!! Super i jeszcze jak wam się trafiło, że kupujecie do kogoś znajomego :-) zawsze to jakaś większa pewność. I widzisz teraz jak dobrze, że tamto wam uciekło sprzed nosa :-p

Marzenka my sie przeprowadzamy jakoś 3, 4 kwietnia, już niedługo :shocked2: chcę jeszcze zaliczyć usg połówkowe przed wyjazdem i potem przetłumaczyć ta ostatnią wizyte i badanie, więc zobaczymy dokładnie którego to będzie. jedziemy autem i w drodze nocujemy w Niemczech, żebym tak długo nie jechała.
Powiem wam, że i się cieszę i stresuję :szok:
A co do spotkania w Lyonie to jestem jak najbardziej za :-) może akurat się trafi, że w tym samym terminie będziemy leciały do Polski :-)

Mistralka bajeczne widoki, a ty wyglądasz bardzo młodo :-) Widać, że takie pozytywne z was małżeństwo :-)
a co do pytania o przeczucia, to ja od samego mam na chłopca - zobaczymy czy się sprawdzi :-p

Marzenka a co się stało? mam nadzieję, ze dzisiaj już jest lepiej :tak:

Zoe współczucia z szafą, oby jakoś się udało te drzwi zamontować. My teraz na wynajętym mieszkaniu mamy tak, że jest aneks kuchenny, ale tak beznadziejnie zrobiony, że wszystko z kuchni leci prosto do pokoju. jak ja nienawidzę tego mieszkania :wściekła/y: Teraz już tak nie mam, ale w I trymestrze powodowało to u mnie odwiedziny kibelka, nie mogłam znieść tych "zapachów".

Marys twoje opowiadanie to już dla mnie kropka nad i - zdecyduję się na zzo. Chyba, ż ew trakcie okazałoby się, ze u mnie szybko pójdzie to zrezygnuje.

Magda i jak się czuje Olivka? Lepiej już?

Spokoj narazie. Faktycznie ma to po jedzeniu przewazne. Myslalam ze to mleko jej tak zageszcza sline... Jestesmy u kuzynki i narazie cisza nawet nic jej sie nie dzieje! Moze ja jestem przewrazliwona.

hej

cornelka : jej to juz nieldugo przeprowadzka :)

magda : obserwuj mala kaszelek mozliwe ze prze zulewanie czy po jedzeniu wlasnie cos jej przeszkadza moz edluzej powinna zostac w pionie...u na stak bylo :)

u nas kolacja sie szykuje i powoli czas kapania dzieci, szykowania ubran do przedszkola itp

milego wieczorku !

mistralka ja tez siedze pzy kawie, carte noire :)
oczywiscie nie za mocna bo karmie, uwielbiam ja !!!
milo was widziec! a ty sie zakrywasz okularami, ale po czolku wydaje mi sie z ebardoz mlodo wygladasz ;)
ja mam 26 jeszcze poki co i na czole mimiczne poziome linie !!!! czeka mnie botoks jak nic ;)

Kurdeeee-bo cie zaraz walneeee:))
CO TO ZNACZY-MŁODO WYGLADASZ????
Przecież młoda jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam dopiero 33 lata:)))))))A już chcecie mnie postarzeć????
Stara to będe w wieku 55-60-jak dożyje:rolleyes:
Okulary-bo słońce mocno świeciło.

I o jakim botoksie kobieto mówisz?Wybij to sobie z głowy!Noooo:))))

Ale się rozpisałyście, ho ho ho :-)

Mistralka bajeczne widoki, a ty wyglądasz bardzo młodo :-) Widać, że takie pozytywne z was małżeństwo :-)
a co do pytania o przeczucia, to ja od samego mam na chłopca - zobaczymy czy się sprawdzi :-p

Lepiej już?[/QUOT
ooooo druga co robi ze mnie 'młodo wyglądającą':-D
Dzięki dziewczyny-extra sie teraz czuje!!!!!!:-p

mistralka : no wygladasz mlodo wygladasz ;) i jestes mloda :)
a ja to pisalam w odniesieniu do czola, bo ja mam gorsze od 23 roku zycia, to 10 lat pozniej strach myslec co bedzie ;) ale mlodo wygladac nie bede na pewno ;)

zmykam na kolacje, pa!

Mistralka zdjecie super..fajnie wygladacie oboje!
Josephine ..juz pisalam ale nie widze wpisu, w szkole ok. jutro zobaczymy jak bedzie ..dam znac
dzis zagonilam chlopa :tak: i przestawilam lozko i szafa weszla do pokoju ..ale mam watpliwosci bo ..drzwi sa na przeciw okna..a wiec pod oknem spac nie wyobrazam sobie.;bo i ogrzewanie tam jest..a i zabobony mowia ze nogi w strone drzwi to zle; a wiec przestawilam nogi w strone okna a lozko zaraz przed drzwiami(nie dotyka drzwi ani sciany) ; troche dziwnie ale inaczej sie nie da..jutro narysuje to wstawie zdjecie ..to mi podpowiecie troche.
ide spac bo padnieta jestem;
milego wieczoru!!!

reklama
hej Francuzeczki:)
tydzien w dobrym nastroju rozpoczety, bo ladne sloneczko na dworze:) nawet mniej zmeczona jestem i dociagam wieczorami do 23, hehe
co prawda w sobote spalam w ciagu dnia z 3 godziny, ale co to 3 godziny na 7 dni?? :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry