reklama

Mamy z FRANCJI!

mistralka : o mily gescik mial maz :)
u mnie niestety budzenia z kawa do lozka sie nie zdarza...ale w sumie to bogu dizkeibo maz wtsaje o 6h15 ;) hahahahha

spalismy najstarsyz od ok. 13h00 a my od jakiejs 13h30-45 :)

wieszam pranie - moje nowe lupy :), biore sie za kolacje i ogarnianie domu

mistralka : ikea daleko ale patrzylam w web i nic nie widzialam :/ choc mnie to dziwilo zeby oni nie trobili gadzetow dla dzieci do ogrodu... pewnie nie znalazlam rubryki ...
heheheheeheh
ja tez miałabym ochote nie raz zrbic mu pobudke z kawką i czymś milusim o 5 rano-heheheh
w sezonie o 4.00

Ja siedze z otwartym mailem bo mama w Niemczech kupiła sobie laptopa,jest zupełnie zielona i tłumacze powoli co i jak.Ale daje raze-maile śle-hehehehheh

reklama
mistralka : powodzenia w tlumaczeniu :)

a ty taka poranna jestes ? ja moglabym spac codziennie do 9h30 :) a przed 7h30 bez kija nie podchodz ;)
No jak mus to mus:(Tak praca!
W weekendy nawet do 8.30 czasami moge spać!!!Przeważnie do 8.00:)))))

No-mama napisała kiladziesiąt emaili a w każdym z nich po jednym zdaniu:))))Dobrze jej idzie:))))

Cześć dziewczyny,

łącze się bólu ze wszystkimi "zdechlaczkami" :-D

Kurde, mnie też dopadło jakieś świństwo, to już kolejny raz w ciąży :wściekła/y: nigdy tak często nie chorowałam jak teraz :wściekła/y: i tak myślę jak ja coś mogłam złapać, jak większość czasu spędzam w domu, dbam o siebie, itd. i sobie przypomniałam, ze wczoraj byłam w przychodni zrobić badania. Grrr, tam mnie musiało coś dopaść :wściekła/y:

ALE JESTEM ZLA!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Wszystko co napisalam to mi sie skasowalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No nic, jeszcze raz...

A wiec jestem z siebie mega dumna!!!!Dzis u tego lekarza bylam tylko z Alexem i sie dogadalam bez niczyjej pomocy!!! Normalnie uroslam w swoich oczach!!! Teraz chyba przez tydzien bede chodzila dumna jak PAW:-):-):-)

Pediatra zapisal nam czopki na kaszel i kropelki do noska, oby pomogly. NO i poprosilam jeszcze o masc na zabkowanie bo moje dziecko sie nadal meczy:crazy:Ciekawe ile to jeszcze potrwa ehhh...

Wogole to mialam problem z zaparkowaniem samochodu przed wizyta.Nigdzie nie bylo wolnego miejsca. To jest utrapienie w tym miescie:crazy:Wjechalam na platny podziemny i tam cos sie znalazlo. A pozatym to Ci francuzi to jezdza jak chca, staja gdzie chca a i piesi nie sa lepsi bo przez ulice na czerwonym ida i na zielonym...Normalnie oczy dookola glowy trzeba miec:nerd:

Josephine to sobie pospalas:rofl2:Ja to ostatnio nie wyspana bo maly sie budzi o 7,oczy jak 5zl i pelen zycia:-)Wiec spania nie ma. A co do tych domków to ja dzisiaj widzialam w ulotce takie domki plastikowe w Auchan a takie lepsze w Bricoramie.Moze tam zalukaj???

Magda i Cornelka zdrowka! Nie dajcie sie chorobsku!:happy2:

U mnie nareszcie wiosna! Fiolki zakwitly kolo bloku nad rzeczka odrazu piekniej!Taka pogoda to napewno od Misstralki przyszla z Lazurowego...och zazdroszcze tego morza!

Dobrej nocki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry