Hej dziewczyny!
Marzanka-
nie płacz,da sie wymienic w domku nawet monitor!Tanim kosztem.Można kupić laptop na części na leboncin.fr-tak brat mojego zrobił i laptop świetnie działa!!!
Mam nadzieję że mąż strasznie nie będzie zły.Złośliwość rzeczy martwych niestety!
Jestem drętwa totalnie dzisiaj......
W piątek zapitalać będe do południa w swojej firmie a po południu do wieczora z mężem zaczynamy w hotelu.Sobota od rana do około 14 także hotel-więc koniec wolnych sobotek

((((
Dziewczyny-gadałam dzisiaj ze swoja współpracowniczką.Niestety struga głupka na maxa!
Zapytałam się jej czy firma mi daje benzyne za to ze jeżdżę po nią i ja odwożę.
Najpierw powiedziała że tak-potem że nie bo od pierwszego miejsca pracy do ostatniego mam rozliczane...a potem że wczoraj nie wiedziała że maż nie będzie w pracy bo innaczej by po nia przyjechał.No i gadaj ze ścianą>
Ja jej mówię-że jeśli firma płaci za to że robię dla niej za taxi-to jest to nie fer bo mi nikt za to nie daje jak wracam do domu etc.-ona mi na to ze jej mąż tez nie ma płacone za to że jeździ do pracy-tzn. nie zwracają mu za to!Kurde jak struga głupka!!!!!
Ja mam zwracane za benzynę nawet w Hotelu(La Lavandou) gdzie pracuje tylko z soboty w sezonie!!!!Raz na miesiąc tankuje do pełna,biorę rachunek i Nicolas daje mi gotówkę
Poza tym miałam wizytę u mojej przewspaniałej dentystki z którą sobie ucinam gadulca po robocie po angielsku

Oczyściła mi w międzyczasie zabki z kamienia

)))
30.03 mam u niej już ostatnia wizytę,więc myślę żeby zrobić jej jakaś niespodziankę.Jeżeli piekarnik będę miała sprawny to może jakiś torcik wyczaruje?A JAK NIE TO KUPIE JEJ PIęKNE KWIATY

Zrobiła kawał dobrej roboty.Jestem mega zadowolona,jak nigdy przedtem!!!!Serio.
Magdabb-
no masakrycznie długo się czeka!!!My jak byliśmy ostatnio w Pl,mój wymieniał paszport w ambasadzie w Warszawie,od ręki dostał.Czyli max godzinę czekał!!!!!