reklama

Mamy z FRANCJI!

Czesc !
dzieki z apomoc dziewczyny :) polukam na te stronki :)

magda : ja wczoraj zalozylam T. spodnie skarpetki, body sweterek i kurteczke " z misia" taka ciut cieplejsza, nie typowo wiosenna. nozki wrazie jak bylo chlodniej przykrywalam spiworkiem a w sloncu go rozpinalam.
tez zawsze mam problem jak ubrac malego w taka pogode, w bo w sloncu cieplo BARDZO, a w cieniu jesczze chlod...a jak wiatr zawieje to wrecz zimno.... :/

reklama
moja to juz duza takze , bluzka "pod spod", bluza , kurtka..no i spodnie :)
dzis moze juz bede miala zamontowane drzwi!!! panowie przyjda :tak:
zaprowdazilam mala do centre ; bozesz ty moj jaka ta szkolaogromna a tylko materna i elementare tamjest; zgubilam sie :) , smierdzi takimi dezynfekujacymi produktami:tak: (przypomniala mi sie moja szkola) ; panie bardzo mile, oprowadzily mnie, kurcze szkoda ze to tak daleko; no ale raz w tygodniu mozna sie przejechac busem :)

sloneczko, ciepelko; lubie to!!!!!!!!
kocham wiosne!!!!
milego dnia dziewczynki!!!

dziewczyny wlasnie wyszla od mnie kobieta z firmy robiacej zdjecia w szpitalu... przygotowana byla nie samowicie!! jeden duzy album i dwa male dla dziadkow (piekne) ale cenaaaa 360€, szczeka mi opadla!! miala juz zdjecia w ramkach, za kazde jedno foto bez ramki 10€,...niestety na taki drogi album mnie nie stac:/ wzielam jedna fote i jedna dostalam gratis do tego kilka zdjec ktore mi przesla na poczte za 20€... aleee maja biznes!

magda ja na Danielka zakładam body, cienkiego pajaca i an to dres taki zwykły cienki i juz. mam kocyk w razie jak by byl wiatr czy jkis cien. i czapeczkę cienką na główce. teraz to złudne taka pogoda. jeszcze ziemia ne ograna wiatr chłodny, w cieniu mróz. kilka dno trzbe jeszcze uwazac. jak sie ogrzeje to normalnie body i dresik i na to koc.
a u mnie w szpitalu nie robili zdjęć. ale ceny kosmiczne.
josephine właśnie w sklepach ogrodowych często takie domki sa.

Josephine ostatnio przyszla do mnie reklama takich wlasnie domkow co szukasz i roznych placow zabaw domowych do ogrodu z tego sklepu co nigdy nie pamietam jak sie nazywa ;ten duzy z zabawkami co jest tez na defense toys cos tam:-D byly naprawde fajne rzeczy.
ps drzwi od szafy juz zamontowane :tak::tak:

dzieki dziewczyny :)

zoe : toys'r'us :)

u mnie dzis bieg ze szok, na 15h30 ide z malym na masaz... i L; idzie z nami
a o 18h30 zostawiam L. u kolezanki, bo jedziemy na wizyte domu osoatni raz obejrzec przed podpisaniem umowy...

Jeju dziewczyny tragedia! Zepsulasm laptopa meza!!!!On mnie zabije!!!
Kurcza spadl mi ze stolika,lezal tak na roku i sie obrocilam i go zrzucilam.
Monitor poszedl, bo jest ciemny i nic nie widac!!!!

Masakra!!!!!!1

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry